aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚρίσιμη τηλεδιάσκεψη, τα λένε σήμερα οι πρόεδροι των ομάδων Α’ κατηγορίας

Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη, τα λένε σήμερα οι πρόεδροι των ομάδων Α’ κατηγορίας

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής (Super Sport FM 104,0).

Ο Θουκής Θουκυδίδης ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο οι πρόεδροι των ομάδων της πρώτης κατηγορίας έχουν διευθετήσει τηλεδιάσκεψη σήμερα, νωρίς το απόγευμα (13/11, 16:00), ώστε να συζητήσουν τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σωματεία λόγω της πανδημίας. Μάλιστα, η εν λόγω τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί μετά από πρωτοβουλία του ισχυρού άντρα της ΑΕΛ, Αντρέα Σοφοκλέους.

Οι 14 πρόεδροι αναμένεται να προχωρήσουν σε διάφορες εισηγήσεις, ενώ βρίσκονται και στην… αναμονή για οικονομική ενίσχυση από την ΚΟΠ. Υπενθυμίζουμε πως η Ομοσπονδία εξέφρασε την επιθυμία της να βοηθήσει τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής. Παράλληλα, στην τηλεδιάσκεψη θα συζητηθεί και το ενδεχόμενο διαβάθμισης δύο ή τεσσάρων ομάδων (το πλάνο αυτή την στιγμή είναι να πέσουν τέσσερις ομάδες στην Β’ κατηγορία και να ανέβουν δύο).

Στο τραπέζι πιθανόν να πέσει και η πρόταση για έκτακτη και άτυπη Γενική Συνέλευση μεταξύ της ΚΟΠ και των σωματείων, ώστε να τεθούν επί τάπητος όλοι οι προβληματισμοί των προέδρων και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ