aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚράτησε τον Πάντο, πήρε Παπαδόπουλο

Κράτησε τον Πάντο, πήρε Παπαδόπουλο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι εξελίξεις τρέχουν στην Καρμιώτισσα. Η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση της ομάδας συνεχίζουν την προσπάθεια για να ολοκληρώσουν έγκαιρα τη στελέχωση του ρόστερ. Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης των Καϊρίνου, Βαττή, Βοσκανιάν, Καρτσαμπά, Αντάμοβιτς, Αρότσα και Σβαμπ, ο σύλλογος των Πάνω Πολεμιδιών έχει συμφωνήσει με τους Μιχαλανδρέα Νύχταρη, Γιάννη Τσολακκίδη και Βασίλη Παπαδόπουλο (φωτό).

Ο προπονητής Λιάσος Λουκά εξετάζει τις περιπτώσεις τριών παικτών οι οποίοι αγωνίζονται στα χαφ και στην επίθεση. Γραμμές στις οποίες, κάποιες θέσεις παραμένουν ανοικτές. Πιο πολύ το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε έναν επιθετικό κορυφής. Στην ίδια θέση αγωνίζεται ο Σταμάτης Πάντος, ο οποίος διατηρήθηκε στο ρόστερ της ομάδας.

Σε ισχύ παραμένει η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την παραχώρηση τεσσάρων Ελλαδιτών στην Καρμιώτισσα. Έχει ήδη συμφωνηθεί η παραχώρηση του Γιάννη Τσολακκίδη, ενώ από τον «Δικέφαλο» θα αποκτηθεί με υποσχετική και ο Βασίλης Παπαδόπουλος. Ο τελευταίος είχε αγωνιστεί πέρσι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Οι δύο ποδοσφαιριστές μπορούν να αγωνιστούν στα άκρα και στην κορυφή της επίθεσης.

Για την επίθεση, η διοίκηση της νεοφώτιστης Καρμιώτισσας ετοιμάζει μια συγκεκριμένη μετεγγραφική κίνηση με απόκτηση επιθετικού, που αν υλοποιηθεί θα κάνει αίσθηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ