aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚουτσοκούμνης: «Προχωράω σε κάθαρση, ας το πάρουν χαμπάρι...»

Κουτσοκούμνης: «Προχωράω σε κάθαρση, ας το πάρουν χαμπάρι…»

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ και επιτετραμμένος της FIFA για την ΕΠΟ, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, δήλωσε σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό Σπορ FM, αποφασισμένος να καθαρίσει το ελληνικό και κυπριακό ποδόσφαιρο, στέλνοντας με τον τρόπο αυτό, το μήνυμα του προς πάσα κατεύθυνση.

Μεταξύ άλλων δήλωσε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης: «Είμαι έτοιμος και προχωράω σε κάθαρση και στις δύο χώρες (σ.σ. Ελλάδα και Κύπρο) και ας το πάρουν χαμπάρι κάποιοι… Μέσα στην μέρα θα ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας ΚΕΔ και το όνομα του νέου αρχιδιαιτητή», τόνισε σχετικά.

Σε ό,τι αφορά τα κίνητρα των δραστών, η εκτίμηση του Κουτσοκούμνη είναι ότι το περιστατικό σχετίζεται με όσα συμβαίνουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο και την υπόθεση των φακέλων για τους στημένους αγώνες κι όχι τις εξελίξεις στην Ελλάδα. «Μόνος μου τα έβαλα με τον υπόκοσμο του στοιχήματος για να τους κόψω το πάρτι…», έλεγε χαρακτηριστικά ο Κύπριος παράγοντας στους ανθρώπους του περιβάλλοντός του

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος αρχιδιαιτητής και επικεφαλής της νέας κεντρικής επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΟ, θα είναι, εκτός απροόπτου, ο Σταύρος Τριτσώνης. Ο παλαίμαχος διαιτητής αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε για να επωμιστεί το βάρος της ελληνικής διαιτησίας και των μεγάλων αλλαγών που θα πρέπει να γίνουν σε αυτή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ