aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚούμας: «Να γίνουν πέντε οι ομάδες στους ομίλους!»

Κούμας: «Να γίνουν πέντε οι ομάδες στους ομίλους!»

Την ευχή όπως οι τρεις κυπριακές ομάδες που έχουν εξασφαλίσει συμμετοχή σε ευρωπαϊκό όμιλο γίνουν πέντε στο τέλος του καλοκαιριού έκανε ο Γιώργος Κούμας. Ο πρόεδρος της ΚΟΠ, μιλώντας πριν την έναρξη του Σούπερ Καπ ανάμεσα στον πρωταθλητή Απόλλωνα και την κυπελλούχο Ομόνοια εκτίμησε ότι η σεζόν έρχεται θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Αρχίζουμε απόψε τη νέα αγωνιστική περίοδο με ένα ενδιαφέρον παιχνίδια ανάμεσα στον πρωταθλητή Απόλλωνα και την κυπελλούχο Ομόνοια. Κατακαλόκαιρα μεν, αλλά ο κόσμος σχετικά τίμησε το θεσμό και θα δούμε αρκετούς φιλάθλους.

Είναι ένα καλό καλοκαίρι για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Είχαμε εκ προοιμίου δύο ομάδες στους ομίλους, τον πρωταθλητή Απόλλωνα και την κυπελλούχο Ομόνοια, με τη χθεσινή ισοπαλία η ΑΕΚ έγινε ο τρίτος της παρέας, ελπίζουμε και ο ΑΠΟΕΛ και οι Απόλλων Ladies να συμπληρώσουν την πεντάδα.

Για τη σεζόν που βρίσκεται προ των πυλών: «Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σεζόν. Θα υπάρχουν πολλοί διεκδικητές. Δεν είναι όπως τα παλιά χρόνια που γνωρίζαμε ποιοι θα διεκδικούσαν την πρώτη θέση. Θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Σαν ομοσπονδία θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι για την καλή λειτουργία του πρωταθλήματος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ