aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚούμας: «Καθήκον μας προς το κράτος και την κυπριακή κοινωνία»

Κούμας: «Καθήκον μας προς το κράτος και την κυπριακή κοινωνία»

Ευχές για μια καλή σεζόν έστειλε ο πρόεδρος της ΚΟΠ, μιλώντας πριν την έναρξη του αγώνα Σούπερ Καπ, ανάμεσα στην Ανόρθωση και την Ομόνοια. Ο Γιώργος Κούμας αναφέρθηκε και στην πρωτοβουλία του υπουργείου Υγείας και του Πρόεδρου της Δημοκρατίας για παραχώρηση δωρεάν εισιτηρίων διαρκείας σε εμβολιασμένους.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κούμα
«Σήμερα με το Σουπέρ Καπ ξεκινάμε τη νέα σεζόν, αύριο θα γίνει η κλήρωση και μπαίνουμε σε ρυθμούς της νέας αγωνιστικής περιόδου. Περάσαμε ως κοινωνία και το ποδόσφαιρο δύσκολες στιγμές με την επιδημία, δυστυχώς υπάρχει έξαρση με πολλά προβλήματα στο ποδόσφαιρο και στην κυπριακή οικονομία. Σε συνεργασία με την επιδημιολογική ομάδα θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε κανονικά την αγωνιστική περίοδο».

Για την πρωτοβουλία παραχώρησης δωρεάν εισιτηρίων διαρκείας στους εμβολιασμένους… «Είναι μια πρωτοβουλία του υπουργείου Υγείας και του ΠτΔ. Μας έχει ζητηθεί αριθμός εισιτηρίων διαρκείας τα οποία θα διαθέσουμε. Είναι ηθική υποχρέωση της ΚΟΠ προς το κράτος και την κυπριακή κοινωνία. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει, αλλά φαίνεται πως όσοι περισσότεροι συμπολίτες μας εμβολιαστούν τόσο λιγότερα θα είναι τα κρούσματα που θα έχουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ