aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ«Κούκλα» η Καρμιώτισσα, βαριά… άρρωστη η «Κυρία»! (pics & video)

«Κούκλα» η Καρμιώτισσα, βαριά… άρρωστη η «Κυρία»! (pics & video)

Αυτή η Ανόρθωση δεν έχει γιατρειά. Τουλάχιστον για φέτος. Μοιάζει να υποφέρει από σπάνια είδους πάθηση. Μετά την ήττα από τον Εθνικό Άχνας (1-2) στην προηγούμενη αγωνιστική, βάδισε στο ίδιο μονοπάτι και απόψε, γνωρίζοντας νέο εξευτελισμό, αυτή τη φορά από την Καρμιώτισσα με 0-1 και μάλιστα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η ομάδα των Πολεμιδιών ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και δικαίως προηγήθηκε με ωραίο γκολ του Σταύρου στο 34’ μετά από τραγικό λάθος των Κόπριβετς-Καλδερόν, ενώ η Ανόρθωση, παρά την προσπάθειά της στην επανάληψη και τις πολλές χαμένες κλασσικές ευκαιρίες της, δεν κατάφερε ούτε καν να σώσει την… παρτίδα.

Το αξιοσημείωτο είναι πως η Καρμιώτισσα ισοβαθμεί με την Ανόρθωση στους 14 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στην 8η θέση (9η η Ανόρθωση). Άλλη μια ήττα γνώρισε λοιπόν η Ανόρθωση στο πρωτάθλημα. Μια Καρμιώτισσα η οποία την περασμένη αγωνιστική είχε δεχθεί έξι τέρματα από τον Απόλλωνα, όμως χθες κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο «διπλό» μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αρνητικός πρωταγωνιστής για την Ανόρθωση για άλλη μια φορά η άμυνά της. Μια άμυνα η οποία συνεχίζει τα παιδαριώδη λάθη και μοιράζει «δώρα» δεξιά κι αριστερά. Οι Κόπριβετς και Καλντερόν δεν μπόρεσαν να συνεργαστούν στο 34’ και να διώξουν την μπάλα, ο Σταύρου την κέρδισε και από μακριά «κρέμασε» τον Σλοβένο πορτιέρο.

Η Ανόρθωση ήταν τραγική στο πρώτο ημίχρονο και όσο κι αν προσπάθησε να σώσει ό,τι σώζεται στην επανάληψη, εντούτοις δεν τα κατάφερε και γνώρισε την πρώτη της εντός έδρας ήττα. Μια ήττα που την έριξε στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, 17 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Η Καρμιώτισσα αμύνθηκε σωστά και κατάφερε να κρατήσει μακριά από το γκολ την ομάδα της Αμμοχώστου, ενώ προσπάθησε για δεύτερο γκολ με γρήγορες αντεπιθέσεις.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κάποιες φάσεις και θα μπορούσαν να έπαιρναν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας (δοκάρι με Ράγιος στο 90’+2) αλλά η πίεση και το άγχος που είχαν τους έπνιξαν για τα καλά. Η απογοητευτική Ανόρθωση συνεχίζει την ελεύθερη πτώση, με παίκτες που όπως φαίνεται δεν είναι ικανοί να φοράνε τη φανέλα της. Μεγάλη νίκη για την Καρμιώτισσα που έπιασε την Ανόρθωση στους 14 βαθμούς.

Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Σιβού, Ερέρο, Σάντος, Ράγιος, Βίκτορ, Πελέ (66’ Κολούνγκα), Καλδερόν, Φ. Κυριάκου (71’ Καμπρέρα), Καρλίτος.

Καρμιώτισσα (Λιάσος Λουκά): Ντραγκόγιεβιτς, Βοσκανιάν, Ταραλίδης, Βαττής, Γουίλερ, Αντάμοβιτς, Αρότσα, Σταύρου (83’ Α. Χριστοφή), Πόλιανετς (90’ Πάντος), Σάλιακας, Όρντος (75’ Α. Κυριάκου).

Σκόρερ: 34’ Σταύρου.

Κίτρινες: Καρλίτος / Σταύρου, Αρότσα, Ταραλίδης, Σάλιακας.

Αποβολές: -/-.

Στάδιο: «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαιτητής: Νικόλας Νεοκλέους.

Α’ βοηθός: Κυριάκος Κυριάκου.

Β’ βοηθός: Κυριάκος Σωκράτους.

Τέταρτος : Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Παρατηρητής: Χρίστος Σκαπούλλης.

Δείτε το φωτορεπορτάζ…

Δείτε πιο κάτω το live της αναμέτρησης όπως σας το μετέφερε η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy, μέσω μίας καινοτόμας διαδικασίας…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ