Κωστή: «Μου στάθηκαν οι “μεγάλοι”, δεν πίστευα ότι θα ερχόταν τόσο γρήγορα»

Ο εκ των διακριθέντων της Εθνικής μας στο παιχνίδι με την Ρωσία Ιωάννης Κωστή μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για την πρώτη του παρουσία στην Εθνική, για το πώς ένιωσε αλλά και τις ευκαιρίες που δίνει η Νέα Σαλαμίνα. «Ήταν τιμή μου που κλήθηκα σε αυτή την εθνική. Ήταν η πιο ωραία εμπειρία που έζησα ποτέ. Ήταν μια ξεχωριστή φάση για μένα αυτή η κλήση. Ο επόμενος μου στόχος είναι να καθιερωθώ», είπε για τα πρώτα του παιχνίδια με το εθνόσημο.

«Ένιωσα ευτυχισμένος γιατί το όνειρο μου γινόταν πραγματικότητα εκείνη την στιγμή. Προσπάθησα να το πάρω όσο πιο χαλαρά μπορούσα για να μπορέσω να ανταποκριθώ στον αγώνα. Μου στάθηκαν οι «μεγάλοι» της Εθνικής (Κωνσταντίνου, Οκκάς) αλλά και οι συμπαίχτες μου. Δεν πίστευα ότι θα ερχόταν τόσο γρήγορα η απόφαση του προπονητή για να αγωνιστώ. Αφού ήρθε προσπάθησα να την αρπάξω από τα αυτιά», συνέχισε.

Ερωτηθείς για το πώς ένιωσε το παιχνίδι: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν απίστευτη η πίεση από τον κόσμο και από την ομάδα. Στην επανάληψη ήταν πιο χαλαρό το παιχνίδι». Αναφερόμενος στην εμπιστοσύνη της Νέας Σαλαμίνας που δείχνει σε νεαρούς, επεσήμανε: «Δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς γενικά. Μας βοηθούν για να ανέβουμε. Όσο για την πίεση δεν είναι τόσο έντονη όσο σε άλλες ομάδες. Δεν δεχόμαστε αρκετή πίεση από την ομάδα γιατί το μόνο που μπορούμε να διεκδικήσουμε είναι η Ευρώπη ή το κύπελλο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ