aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚορυφαία γκολ της 10ετίας με Ντε Βινσέντι και Βασιλακάκη! (vid)

Κορυφαία γκολ της 10ετίας με Ντε Βινσέντι και Βασιλακάκη! (vid)

Δεν είναι λίγες οι φορές που θα έχεις σηκωθεί από το «καναπέ», βλέποντας ένα όμορφο γκολ, ακόμη και αν δεν υποστηρίζεις την ομάδα που το πέτυχε. Η τελευταία δεκαετία στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, μας επιφύλασσε αρκετές ιδιαίτερες στιγμές με ξεχωριστό ενδιαφέρον και πολλά εντυπωσιακά γκολ, που είναι δύσκολο να ξεχάσεις αν τα έχεις δει έστω μια φορά.

Το 2019 μπαίνει στη τελική ευθεία και καλό θα είναι να βάλουμε όλα τα αρνητικά πίσω και να θυμόμαστε μόνο τις θετικές αναμνήσεις της χρονιάς που μας πέρασε, αλλά και γενικότερα της δεκαετίας που διανύσαμε.

Στο παρακάτω βίντεο (στο δεύτερο λεπτό) περιλαμβάνεται γκολάρα του παίκτη του ΑΠΟΕΛ Τομάς ντε Βινσέντι απέναντι στον Παναθηναϊκό όταν αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στο 00:20” σπουδαίο τέρμα του μέσου της Ανόρθωσης Θεόδωρου Βασιλακάκη απέναντι στον ΠΑΟ, όταν αγωνιζόταν στην Ξάνθη.

Δείτε μερικά απίθανα τέρματα, που θα σε κάνουν να σηκωθείς και σένα από το «καναπέ» ξανά, ό,τι ομάδα και αν είσαι.

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ