aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΠ: «Ύποπτοι αγώνες σε Κύπελλο και Β' Κατηγορία. Έφτασαν και σήμερα!»

ΚΟΠ: «Ύποπτοι αγώνες σε Κύπελλο και Β’ Κατηγορία. Έφτασαν και σήμερα!»

Με ανακοίνωσή της η ΚΟΠ ενημερώνει ότι έχει παραλάβει από το αρμόδιο τμήμα της ΟΥΕΦΑ εκθέσεις που αφορούν ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα σε πρόσφατους αγώνες του Κυπέλλου Coca – Cola και του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας. Αρκετές από τις εκθέσεις έχουν σταλεί στην Αστυνομία, ενώ άλλοι που έφτασαν σήμερα θα παραδοθούν στις αρχές.

Δεν διευκρινίζεται ο ακριβής αριθμός των αγώνων, όμως με βάση την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας φαίνεται πως αφορούν αρκετά ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΠ

«Η ΚΟΠ ενημερώνει πως, έχει παραλάβει από το αρμόδιο τμήμα της UEFA εκθέσεις που αφορούν ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα σε πρόσφατους αγώνες του Κυπέλλου Coca – Cola και του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Ορισμένες από τις εκθέσεις, έχουν ήδη σταλεί στην αστυνομία για εξέταση, ενώ άλλοι, όπως και αυτοί που έφτασαν σήμερα, γίνονται οι απαραίτητες διαδικασίες για παράδοση τους στις αστυνομικές αρχές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ