aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΚΟΠ σε… κατάσταση πανικού

ΚΟΠ σε… κατάσταση πανικού

Μάλλον πανικό προκάλεσε στους αξιωματούχους της ΚΟΠ το ρεπορτάζ της Έλενας Σμιθ σε ένα ειδησεογραφικό κολοσσό όπως είναι η «Guardian». Δεν εξηγείται διαφορετικά η στάση και οι αποφάσεις τους.

Ενώ αρχικά η ΚΟΠ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, αναφερόταν ότι το δημοσίευμα είχε στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας (!) κι επίσης ότι «η χρονική στιγμή της δημοσίευσης, δεν αποκλείεται να σχετίζεται και με εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο» (!), προέκυψε η εξέλιξη με τον παραπομπή του προέδρου του ΠΑΣΠ, Σπύρου Νεοφυτίδη στον αθλητικό δικαστή.

Το οξύμωρο στην ιστορία είναι στην ανακοίνωση της ΚΟΠ, αναφερόταν ότι «τακτική της ΚΟΠ είναι να μην ασχολείται με παρόμοια δημοσιεύματα, δίνοντας τους περισσότερη αξία από όση πραγματικά έχουν», κι επίσης ότι «η ΚΟΠ δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με το θέμα αυτό, δίνοντας του περισσότερη υπόσταση».

Και μετά από λίγες ώρες παραπέμπει τον Νεοφυτίδη στον αθλητικό δικαστή! Για ένα δημοσίευμα που τακτική της ΚΟΠ είναι να μην… ασχολείται κι ενώ μας διαβεβαίωνε ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με το θέμα αυτό! Τα σημάδια πανικού που λέγαμε…

Υ.Γ. Δεν έγινε κατορθωτό να… διασταυρώσουμε την πληροφορία που αναφέρει ότι ο Σπύρος Νεοφυτίδης σκέφτεται να καλέσει στον αθλητικό δικαστή, ως μάρτυρα υπεράσπισης, την Έλενα Σμιθ της «Guardian».

Ι. Κ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ