aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚΟΠ/Απολογισμός VAR για 19η και 20η αγωνιστική: «Μια παραβίαση του Πρωτοκόλλου»

ΚΟΠ/Απολογισμός VAR για 19η και 20η αγωνιστική: «Μια παραβίαση του Πρωτοκόλλου»

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου παρουσιάζει τον απολογισμό της χρήσης του VAR στη 19η και στην 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανέλυσαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ Μίλορατ Μάζιτς και το αρμόδιο τμήμα της Ομοσπονδίας, στους 12 αγώνες που διεξήχθησαν στη 19η και στην 20η, έγινε έλεγχος σε 73 συνολικά φάσεις.

Οι 14 φάσεις αφορούσαν πιθανή κόκκινη κάρτα, οι 31 ήταν φάσεις για πιθανό πέναλτι και οι 28 ήταν περιπτώσεις επίτευξης τέρματος.

Από τις 73 φάσεις στις οποίες έγινε έλεγχος, το VAR χρειάστηκε να παρέμβει στη μια περίπτωση, χωρίς να γίνει χρήση του On Field Review.

Η φάση στην οποία έγινε παρέμβαση του VAR αφορούσε περίπτωση offside. Για την εξέταση της φάσης χρειάστηκαν 110 δευτερόλεπτα.

Η Επιτροπή διαιτησίας της ΚΟΠ, στους υπό αναφορά δώδεκα αγώνες έχει διαπιστώσει μια παραβίαση του Πρωτοκόλλου. Πρόκειται για φάση στην οποία έγινε λάθος από το διαιτητή και κακώς το VAR δεν έκανε παρέμβαση για διόρθωση του λάθους.

Από τους 12 αγώνες, στους 8 οι διαιτητές στο VAR ήταν Κύπριοι και στους 4 αγώνες ήταν ξένοι διαιτητές.

1645698244

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ