aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΚοντά σε συμφωνία με τον Λοΐζου

Κοντά σε συμφωνία με τον Λοΐζου

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Λούης Λοΐζου είναι ο επικρατέστερος για να προσληφθεί στο πόστο του βοηθού προπονητή της Νέας Σαλαμίνας. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε συζητήσεις μαζί του και υπάρχει μικρή οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όπως λένε οι παράγοντες του σωματείου, είναι εφικτό να γεφυρωθεί η απόσταση και να επέλθει συμφωνία. Ο Λοΐζου συνεργάστηκε με τον Εουγκέν Νεαγκόε στον Άρη κατά τη λήξασα σεζόν και αυτός είναι ο λόγος που δόθηκε προτεραιότητα.

Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, όμως, υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι, με τους οποίους έχουν συζητήσει οι Αμμοχωστιανοί. Αναφορικά με τον προπονητή τερματοφυλάκων, στο πόστο του αναμένεται να παραμείνει ο Σπύρος Νεοφυτίδης, ενώ γυμναστής ανέλαβε ο Ρουμάνος Μάριους Ντίμα.

Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί το πρόγραμμα προετοιμασίας, η οποία θα αρχίσει κατά πάσα πιθανότητα στο πρώτο πενθήμερο του Ιουλίου. Το βασικός σκέλος θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 20 και 30 Ιουλίου στην Κυπερούντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ