aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚοντά σε συμφωνία με Νικολάς Βαρέλα και 10άρι

Κοντά σε συμφωνία με Νικολάς Βαρέλα και 10άρι

Αφού έκλεισε τις εκκρεμότητες στα μετόπισθεν, με την απόκτηση του Σκοπιανού αμυντικού Ρίστο Μιτρέφσκι και του Βούλγαρου αριστερού μπακ Ορλίν Στάροκιν, η ΕΝΠ τρέχει να ολοκληρώσει άλλες δύο κινήσεις ενίσχυσης στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Πιο συγκεκριμένα, πληροφορίες θέλουν τους «βυσσινί» να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ουρουγουανό δεξιό εξτρέμ Νίκο Βαρέλα. Πρόκειται για 29χρονο άσο, ο οποίος πέρσι ήταν στη Βίσλα Πλοκ, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Λάρισα, Μπότεφ Πλόβντιβ, Ζάκυνθο, Αλμερία Β’, Μούρθια και Καντίθ. O Βαρέλα μπορεί επίσης να αγωνιστεί και ως επιθετικός μέσος.

Απ’ εκεί και πέρα, η ομάδα του Γιώργου Κοσμά είναι σε ανοικτή επικοινωνία και με έναν παίκτη που αγωνίζεται ως 10άρι περισσότερο για να καλυφθεί το κενό του Σάρατε, του έχει καταθέσει πρόταση και αναμένει την απάντησή του. Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία, αυτή την εβδομάδα οι ρυθμοί θα ανέβουν σε έντονους ρυθμούς, πάλι με διπλές προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ