«Κόκκινη σε Μπαρμπόσα-Νταουσβίλι. Πέναλτι για Σαλαμίνα και εύκολο αυτό του Απόλλωνα»

Στις επίμαχες φάσεις του αγώνα κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και της ΑΕΛ αναφέρθηκε ο αναλυτής επίμαχων φάσεων, Χρίστος Σκαπούλλης στην εκπομπή «Γκολ και θέαμα» του RIK2.

Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ 0-3

7’ (η Νέα Σαλαμίνα ζητά πέναλτι): Το χέρι του Σιέλη είναι ανοικτό. Είναι πέναλτι.

Ανόρθωση – ΕΝΠ 4-2

12’ (πέναλτι της Ανόρθωσης): Ο παίκτης της Ανόρθωσης βγαίνει μπροστά, ανατρέπεται από τον παίκτη της ΕΝΠ (σ.σ. Μπαρμπόσα) και κόκκινη. Είναι κλωτσιά από πίσω.

19’ (σκληρό φάουλ του Νταουσβίλι): Δεν χρειάζεται συζήτηση. Είναι κόκκινη στον Νταουσβίλι.

63’ (πέναλτι της ΕΝΠ): Δεν δίνεται έτσι πέναλτι. Το μαζεύει το χέρι του ο Σίλντενφελντ. Είναι και στην κρίση του διαιτητή.

72 (γκολ Ανόρθωσης): Όταν γίνει άθελο χέρι και η μπάλα διανύει μια ολόκληρη απόσταση και πάει για γκολ η φάση, ξεχνάμε το χέρι. Επαναλαμβάνω, το άθελο. Προκειμένου να σκοράρει, τιμωρείται.

Απόλλων – ΑΕΛ 1-2

28’ (ένταση μεταξύ παικτών): Έγινε ένα φάουλ, αντέδρασε ο παίκτης κτλπ. Ο διαιτητής πρέπει να έχει ετοιμότητα να επέμβει. Επενέβηκε και ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, δεν δικαιούται, να μείνει στην θέση του.

56’ (φάουλ για τον Απόλλων): Κίτρινη κάρτα. Είναι επικίνδυνο να πηγαίνει ο αντίπαλος με τις τάπες.

72’ (πέναλτι του Απόλλωνα): Είναι πολύ εύκολο πέναλτι. Με την ταχύτητα που πήγαινε αλλά και με το πλάνο που δεν φαίνεται τι έκανε με το αριστερό του χέρι ο παίκτης της ΑΕΛ, ο διαιτητής καλύπτεται. Έχω την εντύπωση όμως πως ο διαιτητής ξεγελάστηκε. Το πλάνο δεν είναι διαφωτιστικό.

79’ (πέναλτι ΑΕΛ): Ο παίκτης της ΑΕΛ δέχεται την μπάλα από αντίπαλο. Μπράβο του που το είδε, δεν επηρεάστηκε από τον βοηθό του.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ