aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚοινή δράση των οργανωμένων Ανόρθωσης και ΑΕΛ κατά της Κάρτας Φιλάθλου

Κοινή δράση των οργανωμένων Ανόρθωσης και ΑΕΛ κατά της Κάρτας Φιλάθλου

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παν.Συ.Φι. της Ανόρθωσης και της Θύρα 3 της ΑΕΛ, αναφέρονται στην από κοινού δράση τους κατά της Κάρτας Φιλάθλου, που πραγματοποιήθηκε στο πρόσφατο μετξαύ των δύο ομάδων ντέρμπι στο Τσίρειο.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων της Ανόρθωσης:

Απόψε η ομάδα μας αγωνίζεται για την 3η αγωνιστική του ευρωπαϊκού ομίλου. Δυστυχώς για ακόμα ένα παιχνίδι είμαστε αναγκασμένοι να το ζήσουμε μακριά από το γήπεδο σε αντίθεση με τα εκτός έδρας που παρ´ολες τις δυσκολίες θα δώσουμε το παρών μας σε όλα. Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο αγωνιστικό τμήμα με στόχο την 1η νίκη.

Ο χρόνος περνά και κανείς πλέον δεν ασχολείται για το τι μέλει γενέσθαι. Έμειναν κάποια οργανωμένα σύνολα να προσπαθούμε να τα βάλουμε με ένα σάπιο και στημένο σύστημα. Την ίδια ώρα που σε όλη την Ευρώπη κάθε αγωνιστικό ευρωπαϊκό τριήμερο τα γήπεδα γεμίζουν στο μέτρο του δυνατού λόγω πανδημίας και υπάρχει η ατμόσφαιρα που όλοι αγαπήσαμε. Συνθήματα, καπνογόνα, χαρτόνια, τεράστια γιγαντοπανό και όλα όσα κάνουν ένα ποδοσφαιρικό αγώνα να έχει αξία. Μια ματιά στα γήπεδα της ευρώπης και μια σύγκριση με το αποψινό στο μισοάδειο Γ.Σ.Π. θα πείσει και τον τελευταίο.

Μέσα σε όλα αυτά «αναμένουμε» με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κατά πόσο η περίφημη κάρτα τους λειτουργεί, βάση και της εξαγγελίας του προέδρου της Ανόρθωσης πριν 22 μέρες ο οποίος έχει αποταθεί στην υπεύθυνη αρχή για την υπόθεση με το προσβλητικό πανό στον αγώνα της ασπίδας πριν ακριβώς 3 μήνες! Εντάξει δεν αναμένουμε και κάτι, μεταξύ σοβαρού και αστείου, απλά κουβέντα να γίνεται. Ξέρουμε πολύ καλά αν δουλεύει ή όχι, και γνωρίζουμε ακόμα καλύτερα ότι έχουν πλέον κλείσει τα μάτια και απολαμβάνουν την ησυχία τους. Παραδείγματα και παρατυπίες πολλές τα τελευταία χρόνια.

Σε αντίθεση με αυτούς όλους στον τελευταίο μεταξύ μας αγώνα είχαμε μια κοινή δράση με την ΘΥΡΑ 3 1989 ενάντια σε όλη αυτή την φαρσοκωμωδία. Οι συνδέσμοι δείχνουν και κάνουν αυτά που δεν μπορούν οι υπόλοιποι στο χώρο εξού και το μήνυμα : ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΠΑΔΟ. Αυτό ήταν που αναρτήθηκε στις δυο εξέδρες θέλοντας να θίξουμε πολλά και διάφορα που συμβαίνουν από ανίδεους στον χώρο, κρατώντας εμάς εκτός.

ΚΑΡΤΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΓΕΜΑΤΗ ΔΙΑΡΡΟΕΣ

246378327 4701863519845912 778991923133387380 N

Η ανακοίνωση των οργανώμενων της ΑΕΛ:

Άλλη μια αγωνιστική πέρασε, άλλο ένα τρίποντο. Η ομάδα μας συνεχίζει να επιδεικνύει ένα σοβαρό και μετρημένο πρόσωπο στις εμφανίσεις της παίρνοντας από τα παιχνίδια του ζητούμενο. Αυτή την βδομάδα ταξιδεύει στην άχνα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα και ο στόχος εννοείται πως είναι και πάλι οι τρεις βαθμοί.

Το Σάββατο λοιπόν, αναλογιζόμενοι πως όσο μπαίνουμε πιο βαθιά στην μάχη του πρωταθλήματος τόσο θα δυσκολεύουν τα πράγματα, θα συνοδεύσουμε τους ποδοσφαιριστές μέχρι το γήπεδο, σπρώχνοντας τους προς την νίκη. Γι’ αυτό καλούμε σύσσωμη την ΘΥΡΑ 3 η ώρα 13:30 το Σάββατο στην οδό Στέλιου Κυριακίδη μπροστά από το Τσίρειο για να ξεκινήσουμε από εκεί για το Δασάκι.

Κλείνοντας θα θέλαμε να αναφερθούμε στην κοινή δράση που πραγματοποιήσαμε μαζί με τον Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου την αγωνιστική που μας πέρασε. Παρόλο που τα ΜΜΕ και οι διάφοροι καλοθελητές ανά τακτά χρονικά διαστήματα μας παρουσιάζουν σαν εγκληματίες και κακοποιά στοιχεία, εμείς σαν οπαδοί αποδείξαμε αρκετές φορές πως είμαστε οι μόνοι σε αυτόν τον διεφθαρμένο τόπο που νοιαζόμαστε πραγματικά για τον αθλητισμό.

Μπορεί να μας χωρίζουν πολλά, όμως ο πόλεμος εναντίον της Κ.Φ είναι τόσο σημαντικός που μας βρίσκει στο ίδιο στρατόπεδο με το δίκαιο να είναι με το μέρος μας και το άδικο απέναντι μας.

247342884 4621450981255351 2798076592852334458 N

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ