aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚοινή ανακοίνωση Ανόρθωσης, Νέας Σαλαμίνας και Εθνικού για το γηπεδικό ζήτημα

Κοινή ανακοίνωση Ανόρθωσης, Νέας Σαλαμίνας και Εθνικού για το γηπεδικό ζήτημα

Στην παρουσία των Προέδρων ή Εκπροσώπων των τριών προσφυγικών Σωματείων, Ανόρθωσις Αμμοχώστου, Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου και Εθνικού Άχνας, του Προέδρου και λειτουργών της Επιτροπής Αδειοδότησης Σταδίων και λειτουργών του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού καθώς και των μελετητών των Σταδίων, πραγματοποιήθηκε χθες 6 Απριλίου, συνάντηση στα γραφεία του «Αντώνης Παπαδόπουλος», για το κεφαλαιώδες γηπεδικό ζήτημα των τριών προσφυγικών Σωματείων.

Στη συνάντηση, έγινε επισκόπηση της έως τώρα πορείας των μελετών, δόθηκαν εκ νέου κατευθυντήριες γραμμές από ΕΑΣ και ΚΟΑ ενώ τροχοδρομήθηκαν τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν την παράδοση της Στατικής και Αντισεισμικής Μελέτης για τα τρία Στάδια. Εκφράστηκε για μια ακόμα φορά η αναγκαιότητα της έμπρακτης στήριξης της Πολιτείας προς αυτή την κατεύθυνση, ως οι δεσμεύσεις του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις ανάμεσα στα εμπλεκόμενα μέρη για αξιολόγηση της πορείας των μελετών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ