aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑKOA: Επίσημα πρόεδρος ο Μιχαηλίδης (όλα τα μέλη του Δ.Σ.)

KOA: Επίσημα πρόεδρος ο Μιχαηλίδης (όλα τα μέλη του Δ.Σ.)

Ενισχυμένη είναι η παρουσία γυναικών στα νέα συμβούλια των Ημικρατικών Οργανισμών που ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση. Οι διορισμοί αφορούν συνολικά 12 Ημικρατικούς Οργανισμούς και άλλες 14 Αρχές ή Συμβούλια.

Όπως ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, μετά το πέρας της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, έχουν γίνει επιλογές προσοντούχων ατόμων από ένα ευρύ φάσμα της κοινωνίας των πολιτών. Ο μέσος όρος ηλικίας των επιλεγόμενων προσώπων είναι τα 48 έτη, γεγονός που αντικατοπτρίζει το συνδυασμό νέων και ώριμων στελεχών. Αυξημένη κατά 5% είναι και η συμμετοχή των νέων κάτω των 40 ετών.

Διαβάστε επίσης: Γεωργιάδης: «Αποχωρώ με ψηλά το κεφάλι»

Ενισχυμένη είναι και η συμμετοχή των γυναικών. Ως αποτέλεσμα τούτου στις σημερινές επιλογές οι γυναίκες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 36% συγκρινόμενο με ποσοστό 30% στις επιλογές που είχαν γίνει το 2016.

Όσον αφορά τις προεδρίες επιλέγονται γυναίκες σε ποσοστό 33% σε σύγκριση με 24% την προηγούμενη φορά. Ο αριθμός των γυναικών σε προεδρίες είναι περίπου διπλάσιος.

Αυτό που αφορά εμάς, είναι το αθλητικό μέρος και το νέο Δ.Σ. του ΚΟΑ, του οποίου ολοκληρώθηκε σήμερα η θητεία και ανακοινώθηκε η νέα διοικητική «πυραμίδα». Πρόεδρος είναι και επίσημα ο Ανδρέας Μιχαηλίδης, έγινε δηλαδή αυτό που αναμενόταν και αντιπρόεδρος η Καίτη Χατζήκυριακου-Λουκαΐδου.

ΟΝΟΜΑ/ΕΠΩΝΥΜΟ ΘΕΣΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ
1. Ανδρέας Μιχαηλίδης Πρόεδρος Επιχειρηματίας
2. Καίτη Χατζήκυριακου Λουκαΐδου Αντιπρόεδρος Μικροβιολόγος, Επιχειρηματίας
3. Στέλιος Στυλιανού Μέλος Οικονομικός Διευθυντής και Διευθυντής Προσωπικού σε Ιδιωτική Εταιρεία
4. Λεόντιος Τσιέλεπος Μέλος Νομικός Σύμβουλος σε Τραπεζικό Ίδρυμα
5. Δώρα Κυριάκου Μέλος Πρώην Σύμβουλος Αθλητισμού ΚΟΑ / Πρώην Σχολική Έφορος
6. Ανδρόνικος Ανδρονίκου Μέλος Ταξίαρχος εν αποστρατεία
7. Κωστάκης Κουκκουλλής Μέλος Ανώτερο Διευθυντικό Στέλεχος σε Ιδιωτική Εταιρεία
8. Αντρέας Μυλωνάς Μέλος Δικηγόρος
9. Παναγιώτης Τρισόκκας Μέλος Τραπεζικός Υπάλληλος

Δείτε ολόκληρο τον κατάλογο ΕΔΩ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ