aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΚλειστός στην Ομόνοια με «κλειδί» Βραζιλιάνο μάνατζερ

Κλειστός στην Ομόνοια με «κλειδί» Βραζιλιάνο μάνατζερ

Ο Τιάγκο Φερέιρα (αριστερά στη φωτό) δεν έχει μονάχα εκπρόσωπο (ατζέντη) στην Κύπρο, αλλά και στη Βραζιλία του οποίου το γραφείο κατέχει τα δικαιώματα του παίκτη από τον Οκτώβριο του 2018. Αυτός είναι μάλιστα ο άνθρωπος-κλειδί που αναμένεται στην Κύπρο για ολοκληρωθεί και τυπικά το deal μεταξύ της Ομόνοιας, του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Νέας Σαλαμίνας και της πλευράς του.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα με τον Κορέια και το ενδιαφέρον της Ομόνοιας!

Η ανακοίνωση για τον Τιάγκο, θα εκδοθεί όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του ποδοσφαιριστή με τη Νέα Σαλαμίνα και λογικά μετά της 31 Μαΐου όταν λήξει το συμβόλαιό του. Έτσι λοιπόν θα κλείσει ένα σημαντικό κεφάλαιο για την Νέα Σαλαμίνα, όχι με θετικό τρόπο, αφού εδώ και καιρό είναι που οι ερυθρόλευκοι περίμεναν την απάντησή του και βρισκόντουσαν στην… πρίζα. Ένα κεφάλαιο που ονομάζεται «Τιάγκο Φερέιρα» και διήρκησε για ενάμισι χρόνο περίπου.

Όπως και να ‘χει, η Σαλαμίνα αποχαιρετάει τον Τιάγκο, όπως και τον Βεσελόφσκι, και όπως είπε κι ο Λάζος στον Active «εμείς θα τον ευχαριστήσουμε τον Τιάγκο για την προσφορά του όπως και τον Βεσελόφσκι». Aυτό δεν ενοχλεί τους παράγοντες της Νέας Σαλαμίνας, άλλα είναι που ενόχλησαν και μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ