aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚλείνει Κονέ και Λογκόμπ!

Κλείνει Κονέ και Λογκόμπ!

Μια ανάσα από τη σύναψη συμφωνίας με δυο κεντρικούς αμυντικούς βρίσκεται η Καρμιώτισσα. Η νεοφώτιστη ομάδα στην Α’ Κατηγορία, είναι έτοιμη να δώσει τα χέρια με τους Μοχαμέντ Κονέ (κεντρική φωτό και δεξιά κάτω) και Αλέν Λογκομπέ (αριστερά στη φωτό κάτω). Ο πρώτος αγωνιζόταν στη Σαξάν Μολδαβίας, είναι 22 χρονών (12.12.1993) και κατάγεται από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο ύψους 1.89μ. κεντρικός αμυντικός θεωρείται εξελίξιμος και ικανός να κάνει τη διαφορά. Πληροφορίες μας, φέρουν τον Ιβοριανό στόπερ να ανήκει σε μάνατζερ που δουλεύει για χρόνια με συγκεκριμένη μεγάλη ομάδα. Ενδέχεται η Καρμιώτισσα να αποτελέσει το βήμα για μετακίνησή του τη νέα σεζόν στην ομάδα αυτή.

Ο 26χρονος (21.3.1990) Αλέν Λογκόμπ είναι γνώριμος στους ανθρώπους της Καρμιώτισσας από την περσινή του παρουσία στην ομάδα. Αποφασίστηκε επιστροφή του αμυντικού από το Κόνγκο αφού κρίθηκε ως μια καλή λύση για το κέντρο της άμυνας.

Παράλληλα, ο Αρμένιος διεθνής Τάρον Βοσκανιάν, αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις και θα «κλειδώσει» μια θέση στο κέντρο της άμυνας.

logobe cone

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ