aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚλεάνθης Γεωργιάδης: «Μπορούμε να επαναλάβουμε την νίκη του “Παπαδόπουλος”»

Κλεάνθης Γεωργιάδης: «Μπορούμε να επαναλάβουμε την νίκη του “Παπαδόπουλος”»

H ΠΑΕΕΚ μπορεί να κάνει και σήμερα την έκπληξη στο Μακάρειο όπως και στον πρόσφατο αγώνα με την Ανόρθωση στο Αντωνης Παπαδόπουλος τόνισε ο πρόεδρος της προσφυγικής ομαδας Κλεάνθης Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95

Οι δηλώσεις του

Αν μπορεί να επαναλάβει την νίκη επί της Ανόρθωσης: «Μπορεί να επαναλάβει και την νίκη του Παπαδόπουλος και μπορεί να κερδίσει και πολλά άλλα παιχνίδια είναι δύσκολη προσπάθεια και παραμένει γίνεται ακόμη πιο δύσκολη έχοντας έξι απουσίες, οπότε πιθανότατα να κληθούν παιδιά που πρέπει να προσαρμοστούν σε ένα δύσκολο αγώνα, δεν τους φοβάμαι όμως είναι έτοιμοι περίμεναν καιρό την ευκαιρία αυτή, πιστεύω θα έχουμε ένα όμορφο παιχνίδι και πάμε για το βαθμολογικό κέρδος».

«Θεωρώ πως ο Άρης είναι η ευχάριστη έκπληξη και νομίζω παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, στεναχωρηθήκαμε που ισοφαριστήκαμε και αυτό δείχνει μια νοοτροπία η οποία δεν συμβιβάζεται έναντι από οποιονδήποτε αντίπαλο. Θα μπορούσαμε να πούμε εντάξει πήραμε ένα βαθμό αλλά το πως ήρθε το αποτέλεσμα ότι προηγηθήκαμε και κάναμε εκείνο το λάθος στην άμυνα και μας στεναχώρησε και επιβεβαίωσε ότι έχουμε ψυχή για να πάρουμε βαθμούς από οποιαδήποτε έδρα, είναι δύσκολο πρωτάθλημα κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να προβλεφθεί πολλά παιχνίδια είχαν φαβορί αλλά δεν έγινε έτσι στο τέλος».

«Κάθε παιχνίδι είναι μια ευκαιρία και λέμε συνέχεια ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ότι υπάρχει επόμενη μέρα, θα διεκδικήσουμε όποιο βαθμό αλλά το ζητούμενο είναι να μείνουμε προσηλωμένοι, και να ξεκουραστούμε για την συνέχεια. Είναι δύσκολη χρονιά τα πήγαμε καλά μπορούσαμε και καλύτερα αλλά και χειρότερα και ήταν αυτό που περίμεναν οι παραπάνω, μπορούμε να διορθώσουμε λάθη στην μεταγραφική περίοδο και να γίνει ότι πρέπει για την παραμονή. Η υπόθεση διαβάθμιση δεν θα είναι υπόθεση τριών ομάδων θα είναι και άλλοι, εμείς θα κάνουμε τις διορθωτικές μας κινήσεις με βλέμμα στραμμένο στην κανονική διάρκεια αλλά και στα πλέι-αουτ».

Για την ενίσχυση: «Δεν είμαστε ακόμη σε θέση να πούμε κάτι, υπάρχουν κάποιες σκέψεις υπάρχουν κάποιες προσθαφαιρέσεις σε όλες τις γραμμές χρειαζόμαστε ενίσχυσή όχι επειδή δεν είναι καλοί οι παίχτες αλλά επειδή είμαστε λίγοι, σήμερα από τους πέντε στοπερ θα έχουμε στην διάθεση μας του δυο. Η ανταπόκρισή του κόσμου ήταν αρκετή όσο αφορά την οικονομική ενίσχυση θα καλύψουμε δυο μετάγραφες από τις τέσσερις έχουν καλυφθεί οικονομικά από τους φίλους της ΠΑΕΕΚ , θεωρώ ναι θα κάνουμε και τις τέσσερις, χωρίς όμως να βλάψουμε το σωματείο οικονομικά. Σε ένα μικρό ρόστερ έξι απουσίες είναι πολύ δύσκολο να τις διαχειριστείς και άλλες ομάδες μπορεί να έχουν έξι απουσίες, αλλά σε ένα ρόστερ 35 ατόμων, εμεις έχουμε 20 άτομα ρόστερ και είναι πολύ πιο δύσκολο, την περασμένη βδομάδα παίξαμε με έξι Κύπριους και μας στεναχώρησε το ότι ισοφαριστήκαμε. Ενόχ, Κωμοδίκης, Κόσιτς, Βαρέλα, Χατζηκωνσταντή και Ορ δεν υπολογίζονται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ