aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥΚίσσας: «Αν έρθετε στα αποδυτήρια της Σαλαμίνας θα καταλάβετε…»

Κίσσας: «Αν έρθετε στα αποδυτήρια της Σαλαμίνας θα καταλάβετε…»

Απογοητευμένοι με το ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Ανόρθωση για τον πρώτο προημιτελικό αγώνα κυπέλλου είναι στη Νέα Σαλαμίνα. Σε δηλώσεις του στην Cablenet ο Τάσος Κίσσας τόνισε ότι στα αποδυτήρια επικρατεί απογοήτευση, καθώς οι ερυθρόλευκοι άξιζαν, όπως είπε, κάτι περισσότερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Ξέραμε πως η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια. Αν έρθετε στα αποδυτήρια της Νέας Σαλαμίνας θα καταλάβετε, θα δείτε σκυθρωπά πρόσωπα. Αξίζαμε κάτι περισσότερο από την ισοπαλία. Έχουμε τον επαναληπτικό στην έδρα μας και θα κτυπήσουμε την πρόκριση στο σπίτι μας. Όπως πήγαινε το σκορ, με την Ανόρθωση να ρισκάρει, μπορούσαμε και για δεύτερο γκολ, όμως αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Αν η σημερινή εμφάνιση ήταν αντίστοιχη και την Κυριακή δεν θα χάναμε στο Παπαδόπουλος. Το 1-1 είναι ισχνό προβάδισμα, είναι αποτέλεσμα ψυχολογίας και θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ