aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΚίρζης: «Ο παίκτης του Μάγκλιτσα, ο Ζάντερ του 110% αύξηση, οι μάνατζερ που εκπορνεύονται…»

Κίρζης: «Ο παίκτης του Μάγκλιτσα, ο Ζάντερ του 110% αύξηση, οι μάνατζερ που εκπορνεύονται…»

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, θα είναι στη διάθεση των φιλάθλων της ομάδας για να απαντήσει στις ερωτήσεις τους μέσω ζωντανής διαδικτυακής συνέντευξης που αρχίζει στις 11:00.

Η εν λόγω απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο της υπόσχεσης που έδωσε ο Κίρζης τον περασμένο Μάιο για βελτίωση της επικοινωνιακής πολιτικής του συλλόγου.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν τις ερωτήσεις τους, πρέπει να τις αποστείλουν στο inbox του επίσημου λογαριασμού του Απόλλωνα στο Facebook μέχρι τις 09:30.

Οι ερωτήσεις που αφορούν το ίδιο θέμα θα ομαδοποιούνται για οικονομία του ωφέλιμου χρόνου. Να σημειωθεί ότι θα απαντηθούν ερωτήσεις οι οποίες θα προέρχονται μόνο από προσωπικούς λογαριασμούς.

Παρακολουθήστε τη ζωντανή διαδικτυακή συνέντευξη του Νίκου Κίρζη:

«Η απογοήτευση πηγάζει από μία ακόμη απώλεια πρωταθλήματος. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι που δεν τα καταφέραμε. Αλλά είμαστε όλοι εδώ και αγωνιζόμαστε για να πετύχουμε αυτό το στόχο. Θεωρώ άδικο να κριθούν ο προπονητής και οι νέοι παίκτες από ένα παιχνίδι και έναν αποκλεισμό. Είναι άδικο να πληρώσουν τα σπασμένα από το περσινό πρωτάθλημα».

«Αν νομίζει ο κόσμος του Απόλλωνα ότι εμένα δεν με στενοχωρεί που χάνουμε συνέχεια το πρωτάθλημα… Νομίζω ότι πρώτα από όλα είμαι οπαδός του Απόλλωνα. Γεννήθηκα μέσα στην ομάδα. Δίνω και θα δώσω το παν όσο είμαι εδώ για να πετύχουμε το στόχο μας. Ο στόχος του πρωταθλήματος είναι ο μοναδικός στόχος που δεν έχουμε πετύχει αυτά τα 9 χρόνια. Ο κόσμος του Απόλλωνα θα πρέπει να είναι περήφανος για την ομάδα που έχει. Να μην ξεχνά ο κόσμος τις χαρές που του έχει δώσει αυτή η ομάδα».

«Δεν χάνεται κάθε χρόνο το πρωτάθλημα με τον ίδιο τρόπο. Ο κόσμος βλέπει. Και βλέπει ότι η ομάδα παλεύει πάντα. Όσο είμαι εδώ ο στόχος του Απόλλωνα θα είναι πάντα το πρωτάθλημα».

«Ο πρώτος που θέλει το πρωτάθλημα είμαι εγώ. Το θέλω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Δεν περνάει όμως αποκλειστικά από το χέρι μου. Κάνω το παν για να έχουμε μία ομάδα δυνατή εντός κι εκτός γηπέδου. Μην ξεχνάμε ότι παλεύουμε με τα κύματα. Αγωνιζόμαστε εννέα χρονιές στην Ευρώπη και δεν έχουμε παίξει στο σπίτι μας στη Λεμεσό. Δεν είναι δικαιολογία, είναι πραγματικότητα».

«Χρειάζεται υπομονή, χρειάζεται χρόνος και κυρίως η στήριξη του κόσμου. Είναι καινούρια ομάδα, καινούριος προπονητής, νέοι παίκτες».

«Ήταν οδυνηρός ο αποκλεισμός από τη Ζίλινα. Ο Απόλλωνας των τελευταίων ετών θα μπορούσε να περάσει. Ήμασταν απροετοίμαστοι. Στην προετοιμασία δεν είχαμε τη δυνατότητα να δώσουμε φιλικά παιχνίδια κι αυτό μας επηρέασε. Δυστυχώς ο covid μας χτύπησε την πόρτα. Καθυστερήσαμε το ταξίδι στην Αυστρία. Ο προπονητής ήθελε να πάμε. Συμφωνήσαμε να πάμε και το απόγευμα βρέθηκε δυστυχώς δεύτερο κρούσμα στην ομάδα. Και ο προπονητής και οι παίκτες φοβόντουσαν μήπως υπάρξουν άλλα κρούσματα και μείναμε Κύπρο. Ουσιαστικά πήγαμε στα ματς με τη Ζίλινα με ένα φιλικό. Πήραμε αυτή την απόφαση γιατί προτεραιότητα είναι η υγεία όλων. Έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι σημαντικοί παίκτες ήταν εκτός λόγω τραυματισμών ή covid».

«Φανήκαμε άτυχοι σε κάποιες περιπτώσεις. Υπήρχαν προσύμφωνα με παίκτες αλλά προέκυψαν ανακατατάξεις στις ομάδες τους. Μιλάω για τον Τάρεκ, υπήρχε προσύμφωνο, αλλά πριν έρθει Κύπρο προέκυψαν προβλήματα τραυματισμών στην ομάδα του και τον κράτησαν».

«Ο Γκεριέ είχε κάποια προσωπικά θέματα, τα οποία δεν είμαι σε θέση να πω. Ζήτησε να φύγει από την Κύπρο και του δόθηκε άδεια να πάει στο εξωτερικό να βρει ομάδα εκτός των συνόρων της Κύπρου. Ψάχνουμε και αριστερό μπακ».

«Ο οπαδός έχει την ευκαιρία πλέον να μιλάει με τους παίκτες στα social media. Για να μπορεί να κρίνει κάποιος θα πρέπει να ακούει και τις δύο όψεις σε ένα ζήτημα. Και χαίρομαι γιατί σήμερα μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα».

«Το ποδόσφαιρο για τους παίκτες είναι επάγγελμα και θα πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος. Ο παίκτης σκέφτεται πρώτα το συμφέρον του. Ο κόσμος του Απόλλωνα δίνει τεράστια αγάπη σε κάποιους παίκτες που δεν την ανταποδίδουν. Παίκτες που θεωρύνται άρωστοι Απολλωνίστες το μόνο που βλέπουν είναι το επάγγελμά τους και δεν τους κατηγορώ γι αυτό».

«Με τον Μάγκλιτσα υπάρχει διάλογος εδώ και καιρό. Είναι από τα παιδιά που Έγινε κρούση και τον Φεβρουάριο, δυστυχώς επέλεξε να πάει στην Τουρκία τότε. Φέτος το καλοκαίρι ξεκίνησε άλλη μία σιε΄ρα διαπραγματεύσεων. Του κάναμε την καλύτερη πρόταση που έχουμε κάνει σε παίκτη του Απόλλωνα. Η απάντηση μέσω του μάνατζέρ του ήταν ότι ήθελε κάτι διαφορετικό. Επίσης ήθελε και ένα διαμέρισμα της ιδιοικτησίας του. Γνωρίζοντάς τον, επειδή ήθελα να συνεργαστούμε, του έστειλα μήνυμα πριν πάω στην Αυστρία “αν θες να βρεθούμε γιατί πσιτεύω ότι οι δύο μας θα βρούμε τον τρόπο”, μου είπε “πρόεδρε σε ευχαριστώ, εχω κάποιες υποχρεώσεις. Η τελευταία επικοινωνία που είχαμε με τον εκπρόσωπό του έκανε μά έκπτωση στο ποσό του, αλλά ήθελε να πάρουμε κι έναν φίλο του παίκτη που έπαιζε στην Αυστρία. Δεν μπορεί κανένας ποδοσφαιριστής να επιβάλλει τέτοιους όρους στην ομάδα”. Δυστυχώς δεν ήρθε ποτέ πίσω η απάντηση.

«Υπάρχουν παίκτες που κάνουν τη διαφορά, αλλά δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει ο Μάγκλιτσα και ο οποιοσδήποτε Μάγκλιτσα. Υπάρχουν κάποιες γραμμές και είναι για όλους τους παίκτες».

«Δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω το ποσό που πήρε από τον ΑΠΟΕΛ ή να πω το συμβόλαιο που του δώσαμε. Η δουλειά των παικτών είναι να κάνουν προπόνηση και να παίζουν, δεν μπορεί ένας παίκτης να μας πει ποιον παίκτη θα πάρουμε. Σαν επαγγελματίας έκανε αυτό που ήθελε. Επέλεξε το μεγαλύτερο συμβόλαιο. Good luck»

«Ο Άλεφ και ο Γιάκολις είχαν έρθει ως δανεικοί. Στον Άλεφ δεν υπήρχε οψιόν αγοράς. Αυτό το λάθος δεν τα ξανακάναμε. Παίρνουμε δανεικούς μόνο με οψιόν αγοράς πλέον για να μην την ξαναπατήσουμε. Ο δανεισμός του θα στοίχιζε 600-700.000 ευρώ. Δεν τον αγόρασε καμία ομάδα τότε, πήγε τώρα στη Βιντεότον. Ήταν εκτός του μπάτζετ του Απόλλωνα ένας τέτοιος δανεισμός ή η αγορά του».

«Ο Γιάκολις επίσης ήρθε δανεικός από τη Στεάουα. Επίσης έκανε μία πολύ καλή χρονιά. Παρόλο που στον τελικό του Κυπέλλου είχε κακή εμφάνιση, εμείς τον φωνάξαμε και του είπαμε ότι τον θέλουμε να μείνει. Μετά από λίγες μέρες ήρθε και είπε δεν θέλω να μείνω στην ομάδα. Με προβλημάτισε περισσότερο η στάση του στον τελικό μέσα στο γήπεδο παρά η στάση του μετά. Δεν ήταν οικονομικό το θέμα».

«Ο Ζάντερ ήρθε με τις πιο λίγες περγαμανητές τότε. Του είχαμε κάνει ένα συμβόλαιο 1+1, γιατί άλλαζε συνέχεια ομάδες κ αυτό μας προβλημάτισε, γι’ αυτό δεν του κάναμε διετές συμβόλαιο. Ήρθε τον Ιανουάριο και μας είπε ότι η οψιόν δεν ισχύει και θέλω νέο συμβόλαιο για του χρόνου με αύξηση. Ήταν από τους πιο χαμηλά αμειβόμενους παίκτες. Του κάναμε πρόταση με αύξηση 60% κι αυτός ζητούσε αύξηση πέρνα του 100%. Λίγες μέρες πριν τον τελικό Κυπέλλου μας έστειλε επιστολή με τον δικηγόρο του για το συμβόλαιό του. Και τότε είπαμε με τον προπονητή πως δεν μπορούμε να έχουμε στην ομάδα παίκτη που δεν έχει στο μυαλό του το Κύπελλο, αλλά το συμβόλαιό του».

«Ο Σακέτι ήρθε με πιο χαμηλό συμβόλαιο και με δική μου πρωτοβουλία έπαιρνε έξτρα χ΄ρηματα που δεν υπήρχαν στο συμβόλαιο γιατί πίστευα ότι τα άξιζε, γιατί τιμούσε τη φανέλα του Απόλλωνα».

«Ήταν συνειδητή η απόφαση πρώτα της διοίκησης και μετά του προπονητή για τον Ζοάο Πέδρο. Έπρεπε να ρίξουμε τον μέσο όρο ηλικίας. Έδωσε τα πάντα για τον Απόλλωνα. Δεν αμφιβάλλει κανείς για την αξία του, αλλά θεωρούμε ότι έκλεισε ο κύκλος της ομάδας του 2017-18 που όλοι λένε ότι έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά δεν κέρδισε τίποτα».

«Είμαστε αδικαιολόγητοι αυτή τη χρονιά. Δεν γίνεται να παίζεται το πρωτάθλημα και να μην κερδίζουμε τον Ολυμπιακό».

«Έμαθα και λειτουργώ με έναν τρόπο κι έτσι θα συνεχίσω».

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό το γήπεδο. Έχουμε αφιερώσει απίστευτες ώρες τα τελευταία 8 χρόνια γι’ αυτό το όνειρο».

«Χρειάζεται υπομονή. Να κριθεί ο προγραμματισμός αργότερα, θέλουμε χρόνο και στήριξη».

«Πάντοτε έρχονται παίκτες με την ελπίδα ότι θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας»

«Ο Απόλλωνας κάθε χρόνο συνεργάζεται με διάφορους μάνατζερ. Όπως ο Πέτρος Κονναφή. Ο Πέτρος δεν είναι μάνατζερ. Είναι στον Απόλλωνα. Δεν έχει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Έχει την ευθύνη μαζί με τον εκάστοτε προπονητή για τη στελέχωση του ρόστερ. Δεν είναι υπεύθυνος για τις προπον΄σεις για την 11άδα, για να είναι κάθε μέρα στο Κολόσσι. Δεν έρχεται παίκτης στον Απόλλωνα αν δεν έχω δύο θετικές απόψεις από τον προπονητή και από τον Πέτρο. Έτσι γίνονται οι μεταγραφές. Παρόλα τα λάθη που έγιναν σε παίκτες θεωρώ ότι ο Απόλλωνας είναι η ομάδα που έχει το καλύτερο ρόστερ κάθε χρόνο, και το αναγνωρίζουν και οι αντίπαλοι. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Απόλλωνας έκανε ρεκόρ πωλήσεων τα τελευταία 3-4 χρόνια. Οι παίκτες έρχονται στην Κύπρο με τους μάνατζέρ τους, υπάρχουν παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα και πρέπει να φύγουν. Κάποιος πρέπει να αναλάβει και αυτά τα διαδικαστικά. Αυτό το κάνει ο Πέτρος. Κάποιος πρέπει να κάνει αυτή τη δουλειά, μαζί με τον προπονητή».

«Ίσως είναι το παρελθόν του. Υπάρχουν μάνατζερ που είναι σωστοί. Κάποιοι άλλοι εκπορνεύονται. Χρησιμοποιώ βαριούς χαρακτηρισμούς. Υπάρχει ένας μάνατζερ από τους 26 που έχω στη λίστα που συνεργαστήκαμε φέτος, ζήτησε κάτι πέντε ώρες πριν από κρίσιμο παιχνίδι με την Πάφο τον Ιανουάριο. Όταν απειλείς την ομάδα πέντε ώρες πριν από ματς… Αντιλαβάνεσαι ότι αυτός ο μάνατζερ έχει μαυροπινακιστεί για εμάς. Κι αυτό δεν είναι ευθύνη του παίκτη, αλλά του μάνατζερ».

«Με τα δεύτερα να παίζαμε στο Τσίρειο με τον Ολυμπιακό, έπρεπε να κερδίσουμε. Δεν φταίει ο Πέτρος που δεν κερδίσαμε τον Ολυμπιακό. Λάθη έγιναν. Αλλά ο καθένας πρέπει να κρίνεται για τη δουλειά του».

«Έχει ευθύνη ο Πέτρος για τον τωρινό προγραμματισμό, αλλά δώστε χρόνο, έχουμε ακόμη χρόνο για να ολοκληρώσουμε τον προγραμματισμό».

«Αν τον κρίνουμε μόνο για τη δουλειά του, νομίζω ότι ο Απόλλωνας έχει το καλύτερο ρόστερ τα τελευταία 9 χρόνια».

Για τον Σοφρώνη Αυγουστή: «Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο αναμφισβήτητα για τον Απόλλωνα ο Σοφρώνης. Θυμάμαι σαν να ήταν χθες τη μέρα που ήρθε στο γραφείο μου και του είπα “ρε είσαι έτοιμος, τα κλειδιά είναι εκεί”. Κάποιοι μας κορόιδευαν τότε. Με έβγαλε ασπροπρόσωπο. Έφτιαξε μία ομάδα εξαιρετική. Δυστυχώς και αυτός έφυγε με τον καημό για το πρωτάθλημα που χάσαμε ειδικά τη δεύτερη χρονιά. Διορθώσαμε το λάθος που τον διώξαμε, τον φέραμε πίσω, του δώσαμε άλλη μία ευκαιρία, αλλά ο κύκλος του στον Απόλλωνα έκλεισε. Μιλώ ο κύκλος του σαν προπονητής. Σαν άνθρωπος οι πόρτες του Απόλλωνα θα είναι πάντα ανοιχτές. Στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ. Αλλά νομίζω ότι για τώρα ο κύκλος του έκλεισε. Εγώ του εύχομαι ό,τι καλύτερο και επαγγελματικά και προσωπικά».

Γιατί έφυγε ο Περικλής Παπαπαναγής: «Είχε το δικό του στιλ. Ο ίδιος ζήτησε να φύγει. Ήρθε η περίπτωση του ΟΦΗ. Ήθελε να είναι πιο κοντά στο γιο του, γιατί ήταν χωρισμένος και δεν τον έβλεπε συχνά. Είχαμε υπογράψει το συμβόλαιό του 3 εβδομάδες πριν φύγει. Ήταν άριστη η σχέση που είχαμε. Ακόμη μιλάμε».

Κάποιοι λένε ότι κάνεις δουλειές στον Απόλλωνα, μανατζεριλίκι: «Λυπάμαι αν θεωρούν κάποιοι ότι χρειάζεται να κάνω τον μάνατζερ. Δεν θέλω ποτέ να μιλώ για τον εαυτό μου. Δεν θέλω να σχολιάσω εγώ τι έχουμε προσφέρει ο πατέρας μου κι εγώ».

«Η επιλογή του εκάστοτε προπονητή είναι αποκλειστικά δική μου. Με κορόιδευαν κάποιοι με τον Σωφρόνη, άλλοι με τον Χριστάκη Χριστοφόρου. Τις επιλογές του προπονητή τις κάνω εγώ».

«Όσοι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο, καλύτερα από εμάς, αυτό το σύστημα θέλει πολύ χρόνο. Και θέλει τους παίκτες εκεί. Εμείς δυστυχώς είχαμε απουσίες. Θέλω να πω ξανά στον κόσμου του Απόλλωνα ότι χρειάζεται χρόνος και στήριξη. Δεν γίνεται από το πρώτο παιχνίδι να δημιουργούμε ένα τοξικό περιβάλλον. Είναι διαφορετικό πράγμα να βάζουμε πίεση που πρέπει να βάζουμε, άλλο να φτιάχνουμε τοξικό περιβάλλον».

«Με τους παίκτες που πήραμε πριν έρθει ο Τσόρνιγκερ κάναμε προσύμφωνο. Συμφώνησε ο προπονητής και μετά ενεργοποιήσαμε τις συμφωνίες».

«Ο Αμινί είναι παίκτης με πολύ καλό βιογραφικό, αλλά συνοδεύεται τον τελευταίιο χρόνο από τραυματισμούς. Επειδή τον ήξερε πολύ καλά ο Τσόρνιγκερ από τη Δανία, έλεγε πως αν είναι καλά, θα βοηθήσει την ομάδα. Του κάναμε ένα προσύμφωνο. Φάνηκε άτυχος λόγω covid, έμεινε πίσω, αλλά πιστεύουμε ότι μετά τη διακοπή θα είναι έτοιμος».

«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας αυτές τις 3 εβδομάδες για να δυναμώσουμε την ομάδα. Όχι να κάνουμε την υπέρβαση για έναν παίκτη για να πουλήσουμε φανέλες».

«Το μπάτζετ των μεταγραφών το διαχειρίζομαι εγώ, όχι ο Πέτρος».

«Θα φέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, στο πλαίσιο που μπορούμε, στο στιλ που θέλει ο προπονητής».

«Είπε ο προπονητής στον Αγκίρε να ετοιμαστεί και του είπε δεν μπορώ. Έθεσε τον εαυτόν του εκτός ομάδας».

«Να τελειώσουν τώρα οι μεταγραφές και έχουμε κάποιες σκέψεις για τη στελέχωση του σκάουτινγκ».

«Πριν από δύο χρόνια ο Τζουμ φυσιολογικά προτίμησε τη Σαουδική Αραβία που ήταν ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο».

«Θέλουμε παίκτες από τις ακαδημίες. Αλλά πρέπει να βλέπουμε και τι θέλουν οι Κύπριοι παίκτες. Οι Κύπριοι παίκτες και οι γονείς τους θέλουν στο εξωτερικό. Πέρυσι καλέσαμε τον Τίτο Προκοπίου, του είπε ο Σοφρώνης να προπονείται με την πρώτη ομάδα παρά να πάει στο εξωτερικό να προπονείται με τους U17. Έκανε την επιλογή του, πήγε στον Ολυμπιακό. Είναι ένας παίκτης που σήμερα θα μπορούσε να είναι στο ρόστερ. Αυτό είναι που έχουν στο μυαλό οι νεαροί Κύπριοι, προτιμούν να πάνε στο εξωτερικό. Άλλαξε η νοοτροπία του Κύπριου ποδοσφαιριστή».

«Δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε να χάσει η ομάδα για να βγούμε στο facebook να γράψουμε “εγώ τα έλεγα”. Έχει γίνει το χόμπι μας».

Γιατί ξενέρωσε ο κόσμος: «Είναι λίγο απ’ όλα. Είναι το Τσίρειο… Οι συνθήκες του κόσμου. Ο κόσμος απογοητεύτηκε διότι χάθηκαν τα πρωταθλήματα. Ο σωστός οπαδός δεν είναι εδώ μόνο στα καλά. Εγώ ξέρω ότι ο σωστός οπαδός, βρέξει χιονίσει είναι κοντά στην ομάδα».

«Δεν περνά από το χέρι μας το θέμα της κάρτας φιλάθλου. Είναι θέμα της κυβέρνησης. Δεν είναι θέμα της ομάδας. Αν δεν μπορεί να δουλέψει σωστά η κάρτα φιλάθλου, που δεν μπορεί, πρέπει να καταργηθεί, αυτή είναι η θέση του Απόλλωνα».

«Θα κάνω κάποια λάθη αλλά αν τα βελτιώνουμε και είμαστε εκεί να δίνουμε το 100%, θα πετύχουμε τους στόχους μας».

«Δεν μπορώ να σχολιάσω γιατί τα κατάφερε η Ομόνοια. Μπράβο της».

Για τη διαιτησία: «Πρωτοστατήσαμε σαν Απόλλωνας να έρθουν ξένοι διαιτητές στα πλέι οφ και νομίζω ότι είδαμε ρεσιτάλ διαιτησίας από τους ξένους. Σε όλα τα ματς που είχαμε ξένους διαιτητές είχαμε 5 νίκες και 1 ισοπαλία. Γενικά δεν είχαμε ήττα στα πλέι οφ».

«Δεν έχω νούμερα για να πω το ποσοστό επιτυχίας των μεταγραφών του Πέτρου. Αλλά θυμίζω πόσοι παίκτες έχουν πουληθεί αυτά τα χρόνια».

«Θεωρώ πως θα έχουμε μεταγραφικές εξελίξεις στην ομάδα. Ελπίζω σύντομα τουλάχιστον μία».

«Σε λίγους μήνες θα είμαστε στο νέο γήπεδο και κάποιοι λένε ότι μείναμε στάσιμοι;».

«Το μόνο που ζητώ είναι πίστωση χρόνου. Αυτό είναι το μήνυμά μου προς τον κόσμο».

«Ο σωστός οπαδός είναι κοντά στην ομάδα και στα καλά και στα κακά».

«Η επιτυχία ισοδυναμεί μόνο με το πρωτάθλημα. Πετύχαμε πολλά αυτά τα χρόνια και δεν δέχομαι να τα μηδενίσουμε επειδή δεν πήραμε το πρωτάθλημα».

«Ευχαριστώ τον κόσμο που έστειλε τόσες ερωτήσεις. Ελπίζω αυτό το ενδιαφέρον να μετατραπεί σε στήριξη προς την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ