aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚίρζης: Ο «ενστασιακός» και «οι επιταγές του ΑΠΟΕΛ στον Παντελή»!

Κίρζης: Ο «ενστασιακός» και «οι επιταγές του ΑΠΟΕΛ στον Παντελή»!

Για έναν άνθρωπο, ο οποίος περίμενε 16 ολόκληρα χρόνια για να ξεδιψάσει, δεν πρέπει να ήταν και ιδιαίτερα δύσκολη η διαδικασία άλλου ενός… 90λεπτου για να απαντήσει στα ερωτήματα που κατά καιρούς απασχόλησαν τους Κύπριους ποδοσφαιρόφιλους. Λίγο έλειψε να παίξουμε και ημίωρη παράταση, αλλά ο συνομιλητής μας ήταν χαρούμενος και ευδιάθετος όσο ποτέ άλλοτε την τελευταία δεκαετία. Ο Νίκος Κίρζης, ο περί ου ο λόγος, αισθάνεται δικαιωμένος που οδήγησε τον Απόλλωνα στον Όλυμπο του ποδοσφαίρου μας, πολύ περισσότερο διότι το έκανε με τον δικό του τρόπο, στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων.

Ο διοικητικός ηγέτης του Απόλλωνα στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Goal» απάντησε σε όσους κατηγορούν τον Απόλλωνα για προσπάθεια να κερδίσει αγώνες στα χαρτιά και η απάντησή του είναι βέβαιο πως θα προκαλέσει μπόλικες αντιδράσεις.

-Κάποιοι σας κατηγορούν ότι προσπαθήσατε να κερδίσετε αγώνες στα χαρτιά και ότι είστε ο… «ενστασιακός».
«Κάνουμε ενστάσεις γιατί πρέπει να παίζονται όλα τα παιχνίδια επί ίσοις όροις. Άρα, δεν θα δεχθώ εγώ την κυπριακή νοοτροπία του “κρύψε να περάσουμε”. Δεν έβγαλε δελτίο υγείας ο άλλος και εν οκ;. Εγώ γιατί να αφήσω τον παίκτη μου έξω γιατί δεν πρόλαβα να βγάλω δελτίο υγείας του παίκτη μου και εσύ τον έβαλες να παίξει για να με κερδίσεις! Ξέρω τον λόγο φυσικά, γιατί τα άρπαξες που κάποιον για να με δέρεις».

-Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες;
«Ε, τι; Ρώτα τον Ευγενή τον φίλο μου, τον Χαμπουλλά που βρήκε επιταγές του ΑΠΟΕΛ πάνω στον Παντελή!».

-Για την απόφαση του Εφετείου για τους παίκτες της ΑΕΚ για τα τεστ κορωνοϊού;
«Εγώ δεν ήμουν στο γήπεδο εκείνη την ημέρα γιατί είχα κορωνοϊό. Όταν είδα στο ημίχρονο του αγώνα την ανακοίνωση από το Χημείο να λέει ότι ψεύδεται η ΑΕΚ, συγνώμη δεν έπρεπε να κάνω κάτι; Να ρωτήσετε τους εφέτες γιατί απέρριψαν την έφεση.

-Ήσασταν ικανοποιημένοι με την πρωτοβάθμια απόφαση;
«Ήμασταν ικανοποιημένοι με την απόφαση, αλλά όχι με το τι εκδίκασε υπέρ μας. Εγώ γενικά με τις ενστάσεις είμαι ξεκάθαρος. Φώναζε η ΑΕΚ για την ένσταση και είχε κάνει η ίδια ένσταση της Πάφου για 100 ευρώ που έβαλαν ένα νεαρό. Εγώ δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας, “έβαλε ο άλλος παίκτες με κορωνοϊό, αλλά εν οκ”. Υπάρχουν θεσμοί και πρέπει να τους σεβόμαστε, έτσι ξέρω εγώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ