aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚέβιν Λαφράνς στο προσκήνιο

Κέβιν Λαφράνς στο προσκήνιο

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Η ενίσχυση της ΑΕΛ πρέπει να θεωρείται δεδομένη στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Ντούσαν Κέρκεζ και οι συνεργάτες του το καλοκαίρι δημιούργησαν μια ομάδα η οποία μεσοεπιθετικά συγκαταλέγεται τις τρεις καλύτερες επιδόσεις που είχε η ΑΕΛ τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια. Αυτό όμως που χάλασε, με βάση τους αριθμούς, είναι η αμυντική συμπεριφορά. Πρώτο μέλημα του Κέρκεζ είναι, λοιπόν, να σουλουπώσει την αμυντική γραμμή. Ο Μπουνόζα θα επιστρέψει με τον νέο χρόνο στην ενεργό δράση, οπότε η απόκτηση τουλάχιστον ενός ακόμα σέντερ μπακ αποτελεί βασική σκέψη.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ/ΑΠΟΕΛ: Ο Λαφράνς, ο καπνός και η φωτιά

Η χθεσινή ανάρτηση του Κέβιν Λαφράνς έφερε και πάλι στο προσκήνιο τον πρώην κεντρικό αμυντικό της ΑΕΛ, ο οποίος είναι εκτός πλάνων του ΑΠΟΕΛ.  Δεδομένο θεωρείται πως ο ΑΠΟΕΛ θέλει να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο που έχει με τον ποδοσφαιριστή (λήγει το καλοκαίρι). Επίσης, στην ΑΕΛ πέρασε τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια στη χώρα μας και, συν τοις άλλοις, τον έχει σε εκτίμηση ο Κέρκεζ. Θυμίζουμε πως όταν όλοι έλεγαν γιατί ο Κέρκεζ χρησιμοποιεί τον Λαφράνς αφού δεν υπέγραφε επέκταση συμβολαίου (ήταν κοινό μυστικό πως είχε συμφωνήσει με τον ΑΠΟΕΛ), ο κόουτς της ΑΕΛ τον στήριζε δημοσίως. Οπότε δεν πρέπει να αποκλεισθεί η επιλογή του Λαφράνς.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι προπονήσεις συνεχίζονται χωρίς τους διεθνείς, αλλά και τον τραυματία Μπουνόζα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ