aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια: «Παρακαλούσαμε αλλά ήταν απλήρωτο... Κύριοι ξυπνήστε!»

Κετσπάγια: «Παρακαλούσαμε αλλά ήταν απλήρωτο… Κύριοι ξυπνήστε!»

Έντονος ο Τιμούρ Κετσπάγια για της συνθήκες που επικρατούν στα κυπριακά γήπεδα. Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Παρτιζάν, ο Γεωργιανός τεχνικός της Ανόρθωσης αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατούσε στο γήπεδο την Κυριακή στο «Μακάρειο» στάδιο.

Χαρακτηριστικά τονίσε ότι οι άνθρωποι της «Κυρίας» παρακαλούσαν να ποτιστεί το γήπεδο αλλά μάταια, αφού ο λογαριασμός ήταν απλήρωτος.

Η χαρακτηριστική ατάκα του Τιμούρ Κετσπάγια:

«Ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο να δει ένα παιχνίδι, αλλά αυτό είναι το χειρότερο γήπεδο που έχω αγωνιστεί σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής. Δεν ήθελα να πω κάποια πράγματα για να μην που ότι λέω δικαιολογίες. Παρακαλούσαμε μισή ώρα πριν το παιχνίδι να ποτίσουν το γήπεδο αλλά επειδή ήταν απλήρωτο δεν έβαλαν νερό. Όσο και να παρακαλούσαμε, επειδή ήταν απλήρωτο φαίνεται δεν το έβαλαν. Ο κόσμος κάθεται 100 μέτρα μακριά και δεν μπορεί να δει το παιχνίδι. Σε τέτοια γήπεδα δεν πρέπει να παίζεται ποδόσφαιρο. Αν είναι δυνατόν ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη να παίζουν εδώ. Ξυπνήστε, το ποδόσφαιρο έδωσε πολλά, δώστε και κάτι πίσω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ