aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια: «Έδειξε τα κότσια του ο Αρτυματάς, τα λεφτά δεν το αλλάζουν αυτό»

Κετσπάγια: «Έδειξε τα κότσια του ο Αρτυματάς, τα λεφτά δεν το αλλάζουν αυτό»

Ευδιάθετος και ορεξάτος για κουβέντα ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος της τεράστιας νίκης της Ανόρθωσης με 2-1επί του ΑΠΟΕΛ. Ο Γεωργιανός προπονητής χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του, αναφέρθηκε στην αντίδραση των παικτών του, τη σχέση του με τους Γεωργιανούς του ΑΠΟΕΛ και έσταξε μέλι για τον Κώστα Αρτυματά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα, είχαμε παιχνίδι σε πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο και το μακρινό ταξίδι. Κατεβήκαμε σήμερα με τον ΑΠΟΕΛ και πιστεύω δίκαια κερδίσαμε γιατί θέλαμε πολύ περισσότερο τη νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε παρόλο που δεν αρχίσαμε καλά. Ευχαριστώ ξανά τους οπαδούς που ήρθαν στο Βέλγιο, η παρουσία τους ήταν πολύ ωραία για τους παίκτες. Ειδικά αυτοί που ήρθαν τώρα στην ομάδα μιλούσαν γι’ αυτό. Σήμερα δείξαμε ότι δεν είναι πρόβλημα να παίξουμε δύο ματς την ίδια βδομάδα, δεν μας φάνηκε καθόλου ότι παίξαμε την Πέμπτη. Κάναμε ένα βήμα, βλέπουμε μπροστά και τώρα με τη διακοπή του πρωταθλήματος είναι ευκαιρία να δώσουμε σε ορισμένους μέρες ξεκούρασης. Βέβαια, κάποιοι θα λείπουν με την Εθνική, εμείς όσοι μείνουμε πίσω θα ξεκουραστούμε και θα δουλέψουμε για το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Ο κόσμος θέλει το πρωτάθλημα και περισσότερο απολαμβάνει τα παιχνίδια της Ευρώπης. Εσύ πώς το βλέπεις; «Ήμουν προβληματισμένος γιατί είχαμε και το ταξίδι μακρινό, κάναμε καλή αποθεραπεία και έδειξαν οι παίκτες ότι δεν τους φάνηκε. Το ξέρω ότι πρώτος στόχος μας ήταν να μπούμε στους ομίλους για πολλούς και διάφορους λόγους αλλά μετά ήταν να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ούτε εγώ δεν θυμάμαι πότε χάσαμε δύο ματς στα πρώτα τρία και χαίρομαι πολύ που απέναντι στον ΑΠΟΕΛ που ήθελε και αυτό τη νίκη τα καταφέραμε».

Για τη σχέση του με τους Γεωργιανούς του ΑΠΟΕΛ: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους. Μιλάμε και άλλες μέρες. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, κάποιες απαιτήσεις που δεν μπορούσαμε εμείς να καλύψουμε τις κάλυψε ο ΑΠΟΕΛ. Εγώ δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Αυτό που με νοιάζει εμένα είναι να κάνω καλύτερη την ομάδα μου».

Για τον Κώστα Αρτυματά: «Ο Κωστάκης έγινε αρχισκόρερ μας και κάθε γκολ που βάζει είναι ωραίο και καθοριστικό. Εμένα μου αρέσουν αυτοί οι παίκτες. Ήταν σε μία ομάδα που δεν έπαιζε πολύ, ήρθε εδώ και σήμερα έδειξε τα κότσια του ότι άξιζε να παίζει περισσότερο. Εμένα μου αρέσουν πολύ αυτοί οι παίκτες. Ούτε τα λεφτά δεν μπορούν να το αλλάξουν αυτό, αυτή τη χαρά, δεν υπάρχει τίποτα άλλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ