aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚέρκεζ: «Πήρε τα πάνω της η Ανόρθωση, ξέρουν οι άνθρωποι της Ομόνοιας - Θα είναι...

Κέρκεζ: «Πήρε τα πάνω της η Ανόρθωση, ξέρουν οι άνθρωποι της Ομόνοιας – Θα είναι εκεί ο ΑΠΟΕΛ»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χωρίς VAR» της Cablenet βρέθηκε ο πρώην προπονητής και παίκτης της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ. Μίλησε μεταξύ άλλων, για την Ανόρθωση, που πήρε τα πάνω της όταν τελείωσε η Ευρώπη, αλλά και την ανάγκη για ενίσχυση της Ομόνοιας, τονίζοντας ότι για τις μετεγγραφές ξέρουν οι άνθρωποι που είναι εκεί.

Εξέφρασε παράλληλα την άποψη ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. «Θα είναι εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

Όσα σχετικά δήλωσε ο Ντούσαν Κέρκεζ:

Για την Ανόρθωση: «Όταν τέλειωσε την Ευρώπη πήρε τα πάνω της, έχει ποιότητα, προπονητή που ξέρει την ομάδα. Έχει δικό της γήπεδο που είναι ωραίο να παίζεις αλλά δύσκολο για τον αντίπαλο. Σίγουρα θα είναι εκεί μέχρι το τέλος».

Για την Ομόνοια και την ανάγκη για ενίσχυση: «Για μετεγγραφές ξέρουν οι άνθρωποι που είναι εκεί. Σίγουρα και η Σίτι που αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη του κόσμου θέλει βοήθεια κάθε μετεγγραφική περίοδο. Είναι σημαντικό να φέρει αυτούς που είναι καλύτερους από αυτούς που έχει. Γενάρη πάντα όλοι δυσκολευόμαστε να φέρουμε έτοιμους. Οι ξένοι περιμένουν τελευταία στιγμή για την Κύπρο».

Για τον ΑΠΟΕΛ κι αν τον βλέπει να διεκδικεί: «Ναι, το βλέπω επειδή έχουν και πάθος. Όπως είπε κι ο Σωφρόνης υπήρχαν παιχνίδια που πήραν ισοπαλία κι έπρεπε να κερδίσουν, τώρα έχουν δύναμη, έχουν ποιότητα. Και το καλοκαίρι είχαν ποιότητα αλλά κάποιες φορές κάποιοι παίκτες πρέπει να καταλαβαίνουν πού ήρθαν. Δεν είναι εύκολο να παίζεις στον ΑΠΟΕΛ. Θα είναι εκεί ο ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ