aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚέρκεζ: «Ήταν δύσκολο, πρέπει να λέμε συγχαρητήρια στην Ανόρθωση»

Κέρκεζ: «Ήταν δύσκολο, πρέπει να λέμε συγχαρητήρια στην Ανόρθωση»

Δίκαια χαρακτήρισε την επικράτηση της Ανόρθωσης επί της ΑΕΛ (2-0) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος ο Ντούσαν Κέρκεζ. Ο Βόσνιος τεχνικός στάθηκε στην ανωτερότητα της «Κυρίας» και υπογράμμισε πώς όταν μείνεις πίσω στο σκορ σ’ αυτό το γήπεδο είναι δύσκολο να επιστρέψεις.

Αναλυτικά: «Σε τέτοια παιχνίδια το μόνο που πρέπει να λέμε είναι συγχαρητήρια στην Ανόρθωση και στον Τιμούρ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί χάναμε εύκολα την μπάλα και κάναμε εύκολα λάθη. Όταν δέχεσαι ένα γκολ στα πρώτα δέκα λεπτά με μία ομάδα που έχει ποιότητα και εμπειρία είναι δύσκολα να επιστρέψεις. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε αλλά όπως είπα και πριν δεν ήταν εύκολο, ειδικά σ’ αυτό το στάδιο όπου υπάρχει ατμόσφαιρα. Όταν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να πάρεις νίκη ή ισοπαλία. Είναι στο χέρι μας να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά, δεν είναι τραγικό. Θα συνεχίσουμε. Συγχαρητήρια και στους ποδοσφαιριστές μου, όλοι δικαιούνται να κάνουν λάθη. Συγχαρητήρια και στους φιλάθλους μας αλλά και σ’ αυτούς της Ανόρθωσης. Είναι δύσκολο να παίζουμε σε παιχνίδια που δεν υπάρχει κόσμος στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ