aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚερδίζει, αλλιώς μας αποχαιρετά ο Ερμής…

Κερδίζει, αλλιώς μας αποχαιρετά ο Ερμής…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μέση λύση για τον Ερμή στο παιχνίδι με τη Δόξα δεν υπάρχει. Στο σημείο που έχουν φτάσει τα πράγματα για τους «φτεροπόδαρους», ακόμη και να κερδίσουν, θα παραμείνουν το μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό. Αν θέλουν όμως να διατηρήσουν τις λιγοστές τους ελπίδες ζωντανές, τότε δεν έχουν κανένα άλλο περιθώριο πέρα από την κατάκτηση των τριών βαθμών. Σε διαφορετική περίπτωση όλα θα τελειώσουν από τώρα και η διοίκηση θα πέσει με τα μούτρα στον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν, που θα βρει τον Ερμή στη Β’ Κατηγορία.

Ο Χρύσης Μιχαήλ εκμεταλλεύθηκε τη διακοπή για να δουλέψει μαζί με τους παίκτες του στις αδυναμίες που παρουσιάστηκαν στα προηγούμενα παιχνίδια, με την ελπίδα ότι η ομάδα του θα παρουσιάσει μία καλύτερη αγωνιστική εικόνα και θα μπορέσει να διεκδικήσει τη νίκη που τόσο πολύ έχει ανάγκη. Το κλίμα στα αποδυτήρια σίγουρα δεν είναι και το ιδανικότερο λόγω της βαθμολογικής θέσης και των δεδομένων που υπάρχουν, όμως η τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση δεν έχουν άλλη επιλογή πέρα από το να παλέψουν για τη νίκη και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Είναι δεδομένο ότι αν έρθει άλλη μία αποτυχία, θα ακολουθήσει και τσουνάμι εξελίξεων στον αραδιππιώτικο σύλλογο. Και αυτό γιατί πολλοί ποδοσφαιριστές θα κληθούν από τη διοίκηση να αποχωρήσουν πριν από το τέλος της τρέχουσας σεζόν, μιας και δεν θα υπάρχουν στόχοι για την ομάδα. Με αυτό τον τρόπο θα δοθεί και η ευκαιρία κυρίως σε Κύπριους παίκτες να δείξουν αν αξίζουν να παραμείνουν στην ομάδα για να πάρουν τις ευκαιρίες τους τη νέα σεζόν. Αυτό φυσικά θα το κρίνει ο προπονητής, με τη διοίκηση Λούκα Φανιέρου να είναι θετική στο να παραμείνει στο τιμόνι ο Χρύσης Μιχαήλ, ενώ ρόλο τεχνικού διευθυντή θα αναλάβει ο Γιάννης Ταραλίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ