aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚάτοικος Λάρνακας ο Τιάγκο με διετές συμβόλαιο!

Κάτοικος Λάρνακας ο Τιάγκο με διετές συμβόλαιο!

Προ των πυλών της ΑΕK βρίσκεται ο Τιάγκο Φερέιρα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αφού απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Ομόνοιας για ανανέωση της συνεργασίας τους έδωσε τα χέρια με την ομάδα της Λάρνακας για συμβόλαιο δύο ετών!

Ο Τσάβι Ρόκα έκρινε ότι ο 33χρονος μεσοεπιθετικός έχει και την ποιότητα και την εμπειρία για να βοηθήσει την ομάδα της Λάρνακας να έχει πρωταγωνιστική πορεία τα επόμενα χρόνια και από την στιγμή που οι οικονομικοί όροι της πρότασης ικανοποίησαν τον Τιάγκο είναι έτοιμος να μετακομίσει στη Λάρνακα. Εφόσον ο Τιάγκο φορέσει οριστικά τη φανέλα της ΑΕΚ θα είναι η πέμπτη κυπριακή ομάδα μετά τις ΑΕΠ Πάφου, Οθέλλο, Νέα Σαλαμίνα και Ομόνοια.

Eνδιαφέρον για τον Τιάγκο έδειξε και η ΑΕΛ, όμως το μπάσιμο της ΑΕΚ με πρόταση δύο χρόνων και οικονομικούς όρους κοντά στα θέλω του ποδοσφαιριστή έγειραν την πλάστιγγα προς την πλευρά των κιτρινοπράσινων.

Διαβάστε επίσης: «Όχι» από Τιάγκο στην Ομόνοια, αποχωρεί ο Βραζιλιάνος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ