aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΚάτι… μυρίζει με τον χειρισμό των στημένων

Κάτι… μυρίζει με τον χειρισμό των στημένων

Το θέμα με τις πληροφορίες και τα στοιχεία που διαβιβάστηκαν από πλευράς των Ισπανών στις κυπριακές Αρχές σχετικά με στημένα παιγνίδια ποδοσφαίρου, δεν αφορά μόνο το αν μπορούσαν ή μπορούν να αποδειχθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Μία σημαντική παράμετρος αφορά το κατά πόσον ενημερώθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης ή όχι. Αν δεν ενημερώθηκε (όπως δήλωσε ο ίδιος) τότε κάποιος έχει μεγάλη ευθύνη. Διότι, γιατί να μην σκεφτεί κάποιος (όχι κατ’ ανάγκη κακόπιστος) πως η Αστυνομία κάτι ήθελε να κρύψει; Εκτός κι αν ενημερώθηκαν άλλοι οι οποίοι έκριναν πως δεν έπρεπε να ενημερωθεί ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Έπειτα, γιατί η Αστυνομία δεν αποτάθηκε νωρίτερα στον Γενικό Εισαγγελέα και απευθύνθηκε κοντά του όταν άρχισε να «μυρίζει» η υπόθεση; Σε αυτά τα απλά ερωτήματα πρέπει να δοθούν πειστικές απαντήσεις. Διαφορετικά, τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα από αυτά που περιγράφονται.

ΒΑΣ ΒΑΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ