aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚάτι άλλο ήθελε να πει ο Σπιλέφσκι

Κάτι άλλο ήθελε να πει ο Σπιλέφσκι

Όλα δείχνουν ότι έχει… δρόμο ο ποδοσφαιρικός μας μαραθώνιος. Τo «Χ» στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Άρη και τον ΑΠΟΕΛ, βόλεψε περισσότερο την ΑΕΚ και την Πάφος FC, με αποτέλεσμα ακόμη κι οι ειδικοί να κρατούν μικρό καλάθι.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, λέγεται ότι το προβάδισμα έχει η ομάδα που προηγείται στη βαθμολογία. Μόνο που για τις ομάδες που προπορεύονται, τα βαθμολογικά δεδομένα δεν ταιριάζουν, δεν συμβαδίζουν, με τα αγωνιστικά. Για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν μόλις η τρίτη της ισοπαλία σε ένα αήττητο σερί δώδεκα αγώνων (μετρούν δηλαδή εννέα νίκες και τρεις ισοπαλίες), ενώ οι γαλαζοκίτρινοι δεν έχουν νίκη στα πλέι οφ (τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα)! Κι όμως η διαφορά τους είναι στον έναν βαθμό.

Με δεδομένη και την εικόνα του αγώνα (και την απόκρουση πέναλτι, δύο φορές από τον Μπέλετς), ο βαθμός στο «Αλφαμέγα», ήταν χρυσάφι για τον ΑΠΟΕΛ. Για τον Άρη, μάλλον κάτι άλλο ήθελε να πει ο Σπιλέφσκι, από εκείνο το… «στο τέλος της ημέρας ίσως ο ένας βαθμός να είναι καλύτερος από τους τρεις για να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι». Η συγκέντρωση, βέβαια, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη, αφού ακολουθούν τα ματς με την Πάφο μέσα και την ΑΕΚ έξω.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ