aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚαταθέτουν για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο!

Καταθέτουν για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο!

Δυο πρόεδροι ποδοσφαιρικών σωματείων εκτός επαρχίας Πάφου αναμένεται να κληθούν για κατάθεση τις επόμενες μέρες μετά την κατάθεση που έδωσε ο δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, κατονομάζοντας τους ως μέρος του διεφθαρμένου συστήματος που ελέγχει το Κυπριακό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ το κλιμάκιο ανακριτών του ΤΑΕ Πάφου που ασχολείται με την υπόθεση της έκρηξης βόμβας στο όχημα της μητέρας του δημάρχου Πάφου συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από πρόσωπα τα οποία είτε περιλαμβάνονται σε αυτούς που κατονόμασε ο δήμαρχος Πάφου είτε βρίσκονται στο περιβάλλον των προσώπων αυτών. Μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί καταθέσεις από πέραν των 15 προσώπων ενώ αρχίζει η λήψη καταθέσεων και από πρόσωπα εκτός Πάφου.

Από εκεί και πέρα, το απόγευμα εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται και στο κύκλωμα διαφθοράς στο ποδόσφαιρο: «Υπενθυμίζω ευρέως γνωστά γεγονότα όπως βομβιστικές επιθέσεις, στημένα παιγνίδια, παράνομα στοιχήματα μέσω Ασίας με εκατομμύρια κέρδη για ορισμένους. Και όμως, καμιά σύλληψη, καμιά ενέργεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ