aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚαταγγέλλει τη διαιτησία η Πάφος: «Φανερό τι έγινε»

Καταγγέλλει τη διαιτησία η Πάφος: «Φανερό τι έγινε»

Σε καταγγελία της διαιτησίας του Μάριου Χριστοφόρου θα προχωρήσει η Πάφος FC. Ο εκπρόσωπος Τύπου της παφιακής ομάδας, Πολύβιος Παλιούρας μιλώντας στην Cablenet μετέφερε την πρόθεση της διοίκησης για καταγγελία της διαιτησίας και χαρακτήρισε φανερή την παράβαση του Πόποβιτς στη φάση του τελευταίου λεπτού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Είχαμε τον έλεγχο, είχαμε ευκαιρίες. Δυστυχώς όταν δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες σε αυτές τις έδρες και με αυτές τις ομάδες κάπου τιμωρείσαι. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά ανεβήκαμε. Για το θέμα της τελευταίας φάσης νομίζω ότι είναι φανερό το τι έγινε. Όπως έχω πληροφορηθεί από τη διοίκηση θα προχωρήσουμε σε καταγγελία της διαιτησίας. Τόσο καιρό κρατούσαμε χαμηλούς τόνους, δεν σχολιάζαμε, δεν αναφερόμασταν στο θέμα της διαιτησίας ακόμα και αν νιώθαμε αδικημένοι. Δώσαμε πίστωση χρόνου σε όλους. Είχαμε πει πως από εδώ και πέρα θα ελέγχουμε τον κάθε αγώνα και αν δούμε οτιδήποτε θα προχωράμε σε καταγγελία. Προχωράμε ξεκάθαρα σε καταγγελία της αποψινής διαιτησίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ