aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚαταγγελία ΑΕΚ: «Απρόκλητη επίθεση της Αστυνομίας στον κόσμο μας»

Καταγγελία ΑΕΚ: «Απρόκλητη επίθεση της Αστυνομίας στον κόσμο μας»

Για απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας προς τους οπαδούς της ΑΕΚ έκανε λόγο ο Κυριάκος Δημητρίου. Μιλώντας μετά το τέλος της ντροπιαστικής ήττας με 4-0 από τη Νέα Σαλαμίνα, που έφερε τον αποκλεισμό από το κύπελλο, ο εκπρόσωπος Τύπου των κιτρινοπράσινων σημείωσε πως επιβάλλεται να παραμείνουν ψύχραιμοι μετά τη βαριά ήττα και να σηκώσουν το κεφάλι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Αποχαιρετάμε τη διοργάνωση του κυπέλλου. Συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα, κέρδισε με ένα μεγάλο σκορ την ομάδα μας και αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν λειτούργησε σωστά. Επικεντρωνόμαστε πλέον σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Όλα πήγαν στραβά σήμερα, χάσαμε και τον αρχηγό μας. Ελπίζω να μην είναι σοβαρό, αυτή τη στιγμή περνά από εξετάσεις.

Μας απογοητεύει το αποτέλεσμα, όμως πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι γιατί οι υποχρεώσεις τρέχουν. Ακολουθεί το πρωτάθλημα, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Είμαστε στην πρώτη θέση και θέλουμε να παραμείνουμε μέχρι τέλους.

Με το που τελείωσε το παιχνίδι, ενημερώθηκα πως υπήρξε απρόκλητη επίθεση της Αστυνομίας προς τον κόσμο. Είναι κάτι που θα διερευνήσουμε. Από το πουθενά, χωρίς πρόκληση. Τώρα δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ