aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Καταληκτική και οριστική ημερομηνία παράδοσης του νέου γηπέδου της Λεμεσού η 31η Οκτωβρίου»

«Καταληκτική και οριστική ημερομηνία παράδοσης του νέου γηπέδου της Λεμεσού η 31η Οκτωβρίου»

Καταληκτική και οριστική ημερομηνία παράδοσης στον ΚΟΑ του νέου γηπέδου της Λεμεσού είναι η 31η
Οκτωβρίου 2022, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, Πέτρος Δημητρίου.

Ο κ. Δημητρίου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το νέο γήπεδο της Λεμεσού για να ενημερωθεί επί τόπου για τις εξελίξεις σχετικά με την ημερομηνία παράδοσης του έργου και τη διαδικασία που θα ακολουθήσει της παράδοσής του.

Ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ για την επίσκεψή του στο γήπεδο είπε πως «με οδηγίες του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος ασχολείται επισταμένως και προσωπικά με το θέμα, επισκέφθηκα σήμερα το πρωί το νέο γήπεδο της Λεμεσού».

Πρόσθεσε πως «σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερωθώ επί τόπου για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την ημερομηνία παράδοσης του έργου και τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί μετά την παράδοση, ώστε οι ομάδες της Λεμεσού να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το γήπεδο».

Ο κ. Δημητρίου ανέφερε πως ο εργολάβος του έργου τον ενημέρωσε, στην παρουσία εκπροσώπων των τριών ενδιαφερόμενων σωματείων, ότι η καταληκτική και οριστική ημερομηνία παράδοσης του γηπέδου είναι η 31η Οκτωβρίου 2022.

«Κατά την ημερομηνία αυτή, το γήπεδο θα παραδοθεί στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού ο οποίος θα παραχωρήσει το γήπεδο προς χρήση», κατέληξε.
(ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΓΧΡ)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ