aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κατά της εκτεταμένης χρήσης βίντεο

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η χρήση βίντεο από τα πειθαρχικά όργανα για φάσεις που διέλαθαν της προσοχής του διαιτητή. Όπως ειπώθηκε στην Ελλάδα γίνονται συχνά καταγγελίες από ομάδες, τελευταίο παράδειγμα η καταγγελία της Λάρισας για τον Μολέντο, κάτι που δεν ισχύει στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία, στην οποία το βίντεο χρησιμοποιείται κυρίως για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή και όχι για κάθε απόφαση του διαιτητή, η οποία δεν αρέσει στις διαγωνιζόμενες ομάδες.

Δεν αποκλείεται να μελετηθεί η αναθεώρηση του κανονισμού της ΕΠΟ, προκειμένου να περιοριστεί το φαινόμενο. Η υπόθεση αποτελεί ακόμα μια δικαίωση του SDNA που σε ανύποπτο χρόνο είχε τονίσει ότι πρέπει να τελειώσει η φαρσοκωμωδία με τις καταγγελίες των ομάδων που γελοιοποιούν τον κανονισμό και κάθε άλλο παρά δικαιοσύνη αποδίδουν όπως αποδείχθηκε και στην υπόθεση Μολέδο που τελικά αθωώθηκε ενώ είχε ήδη εκτίσει δυο αγωνιστικές τιμωρίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ