aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΚάστανος: «Εγώ ο Μέσι της Κύπρου; Ποτέ δεν μου άρεσε»

Κάστανος: «Εγώ ο Μέσι της Κύπρου; Ποτέ δεν μου άρεσε»

Πριν συμπληρώσει τα 17 του χρόνια ο Γρηγόρης Κάστανος πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Ιταλία για να κυνηγήσει το όνειρό του: Να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα της Γιουβέντους, την οποία εντυπωσίασε με το ταλέντο του και αποτέλεσε τη μεγάλη της επένδυση για το μέλλον.

Μάλιστα, πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την «Γηραιά Κυρία» και θα είναι κάτοικος Τορίνου μέχρι το 2022. Στο παρελθόν, πολλοί στην Ιταλία τον αποκαλούσαν ως «ο Μέσι της Κύπρου», όμως ο 21χρονος πλέον Κύπριος μεσοεπιθετικός με δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «Tuttosport» απορρίπτει τη σύγκριση με τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

«Ευτυχώς δεν με αποκαλούν πια Μέσι της Κύπρου, είναι ένα ψευδώνυμο που ποτέ δεν άρεσε γιατί κανείς δεν μπορεί να είναι σαν κι αυτόν», ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο. «Είναι από έναν άλλο πλανήτη: Είναι ένας Αρειανός», είπε και αποκάλυψε τι έκανε ο CR7 μετά το ματς με την Αταλάντα: «Με εντυπωσίασε περισσότερο μετά το παιχνίδι. Όταν γυρίσαμε στο Τορίνο, ο καθένας πήγε στο σπίτι του. Όλοι εκτός από τον Ρονάλντο! Καθώς έφευγα από το αθλητικό κέντρο, τον είδα να μπαίνει στο γυμναστήριο και να συνεχίζει την προπόνηση».

Κλείνοντας, ο συμπατριώτης μας εξέφρασε την επιθυμία του μια μέρα να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα της Γιουβέντους και να καθιερωθεί σε αυτήν. «Είναι το όνειρο όλων μας, που αγωνιζόμαστε στις μικρές ηλικιακά ομάδες της Γιουβέντους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ