aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Υπογράφει την... μεγάλη επιστροφή του ο Ανδρονίκου!

Καρμιώτισσα: Υπογράφει την… μεγάλη επιστροφή του ο Ανδρονίκου!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας πρέπει να θεωρείται ο Θεόδωρος Ανδρονίκου (δεξιά στην κεντρική φωτό), ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε από την Κροατία όπου αγωνιζόταν την τελευταία διετία με τα χρώματα της Όσιγιεκ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 19χρόνος μέσος άρχισε την καριέρα του από την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών, στην συνέχεια μετεγγράφηκε στον ΠΑΟΚ και αργότερα κατέληξε στον κροατικό σύλλογο όπου ήταν μέλος στην εφηβική ομάδα.

Ο 19χρονος που ήταν βασικό στέλεχος όλων των μικρών Εθνικών ομάδων (τώρα είναι στην Ελπίδων), έχει καταγράψει περισσότερα από 300 λεπτά συμμετοχής με την α’ ομάδα της Καρμιώτισσας προτού φύγει από την Κύπρο για την Κροατία και από τα 16 του απέδειξε  ότι μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας τότε. Πλέον στα 19 του είναι έτοιμος να αποδείξει το ίδιο στα «σαλόνια». Ο Ανδρονίκου διαθέτει το ταλέντο και η σκληρή δουλειά θα καταδείξει πλέον πόσο μακριά θα φτάσει.

Διαβάστε τι είχαμε γράψει πριν από αρκετές μέρες:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ