aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΣτο στόχαστρο ο Τσολακίδης

Στο στόχαστρο ο Τσολακίδης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εδώ και έναν χρόνο αναπτύχθηκε συνεργασία της Καρμιώτισσας με τον ΠΑΟΚ. Σε αυτό το πλαίσιο, ο 20χρονος επιθετικός Γιάννης Τσολακίδης συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους μετεγγραφικούς στόχους της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών.

Πρόκειται για γρήγορο μεσοεπιθετικό, με πολύ καλή τεχνική και έφεση στο σκοράρισμα. O Tσολακίδης αγωνίστηκε στην Football League σε 29 αγώνες με τη φανέλα του Πανελευσινιακού.

Από τη στιγμή που αμυντικά έχει γεμίσει η ομάδα, ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Λιάσος Λουκά, εξετάζει πλέον περιπτώσεις μεσοεπιθετικών που θα συμπληρώσουν το ρόστερ του.

«Ψάχνουμε για τους επιθετικούς που θα μας βοηθήσουν, όμως δεν σημαίνει ότι έχουμε κλείσει τις πόρτες για περαιτέρω ενίσχυση. Θα αφήσουμε πίσω ένα μικρό ποσό, γιατί μπορεί να προκύψουν αλλαγές προτού αρχίσει το πρωτάθλημα», δήλωσε στο «Goal» ο Κύπριος προπονητής.

Και πρόσθεσε: «Αν κάτι δεν πάει καλά στα φιλικά, να έχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε άλλους. Κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να φτιάξουμε καλή ομάδα που να έχει βάθος και ποιότητα. Η αποστολή  μας δεν είναι εύκολη, όμως υπάρχει όρεξη και ενθουσιασμός για να βάλουμε γερές βάσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ