aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΣτο γήπεδο με μία απουσία

Στο γήπεδο με μία απουσία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας από χθες. Έχουν μπροστά τους σημαντικά παιχνίδια, όπως αυτό που ακολουθεί με τη Δόξα και ο στόχος είναι να βρεθούν στην καλύτερή τους αγωνιστική κατάσταση. Μπορεί να κρίνει πολλά αυτό το παιχνίδι, μπορεί όμως και η αγωνία να παραταθεί.

Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών παρουσιάζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και αυτό θέλουν να συνεχίσουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος οι ερυθρόλευκοι. Αν συνδυάσουν το θέαμα και με νίκη το Σάββατο στο Μακάρειο, όλα θα είναι καλύτερα και ο δρόμος της παραμονής θα ανοίξει διάπλατα. Ο Μανογιάν (φωτό) δεν είναι έτοιμος ακόμα, όμως οι άλλοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Λιάσου Λουκά.

Ο Κύπριος τεχνικός έχει όλο τον χρόνο στη διάθεσή του για να καταστρώσει το πλάνο του και να παρουσιάσει ένα σύνολο, το οποίο θα καταφέρει για τρίτη φορά φέτος να νικήσει τη Δόξα. Αν μπορέσει και γράψει άλλη μία νίκη θα αυξήσει στο +10 τη διαφορά από την τελευταία ομάδα και τα όνειρα για τη δεύτερη σερί παρουσία στην Α’ Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ