aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πρωτόγνωρη πρεμιέρα!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η παρουσία της Καρμιώτισσας για πρώτη φορά στην Α’ Κατηγορία αποτελεί τεράστια πρόκληση. Η έναρξη της προετοιμασίας ορίσθηκε για σήμερα, με τους ανθρώπους που διοικούν τον σύλλογο να είναι περήφανοι για όσα πέτυχαν μέχρι τώρα.

H απογευματινή προπόνηση θα αρχίσει στις 18:00 στο γήπεδο της ομάδας στα Πάνω Πολεμίδια, ενώ θα προηγηθεί προσκύνημα στο εκκλησάκι της Παναγίας της Καρμιώτισσας, που βρίσκεται βόρεια του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών ενισχύθηκε σημαντικά και με τεχνικό ηγέτη τον Λιάσο Λουκά θα προσπαθήσει για τη μεγάλη υπέρβαση, που δεν είναι άλλη από την παραμονή της στην Κατηγορία.

Για λίγες μέρες (μέχρι την επιστροφή του Λιάσου Λουκά από τη Ρόδο όπου παρακολουθεί σεμινάριο για κατάκτηση του διπλώματος UEFA PRO), την επίβλεψη των προπονήσεων θα έχει ο Χρίστος Γερμανός, που έχει αναλάβει χρέη βοηθού προπονητή. Η αποστολή της Καρμιώτισσας θα αναχωρήσει στις 18 Ιουλίου για το Μάριμπορ της Σλοβενίας, εκεί που για 10 μέρες θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ