aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΜιχαήλ: «Κάναμε αβίαστα λάθη...»

Μιχαήλ: «Κάναμε αβίαστα λάθη…»

Απογοητευμένος με την εικόνα της ομάδας του παρουσιάστηκε ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Χρύσης Μιχαήλ, μετά την ισοπαλία με τον Εθνικό (1-1).

Αναλυτικά: «Πήγαμε πολύ καλά στην αρχή, δημιουργήσαμε φάσεις, προηγηθήκαμε. Χωρίς λόγο μετά βρεθήκαμε πίσω με πίεση, κάναμε αβίαστα λάθη και δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα και δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα. Ισοφαριστήκαμε και για καλή μας τύχη τα παιδιά που μπήκαν βοήθησαν και ισορροπήσαμε. Μπορούσαμε να βγούμε μπροστά προς το τέλος του αγώνα και στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, μπορούσαμε για τη νίκη. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι, δεν ήμασταν όσο καλοί όσο θα έπρεπε. Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό. Είναι λίγες οι μέρες, παίζουν οι ίδιοι κάθε παιχνίδι σχεδόν, έχουμε τραυματισμούς, κάρτες. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Καλή συνέχεια στον Εθνικό, τον αδικεί η θέση που βρίσκεται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ