aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΜιχαήλ: «Η προσπάθεια ήταν πελώρια. Θα μιλήσω με την διοίκηση...»

Μιχαήλ: «Η προσπάθεια ήταν πελώρια. Θα μιλήσω με την διοίκηση…»

Ευχαριστημένος με την απόδοση των ποδοσφαιριστών ου παρουσιάστηκε ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Χρύσης Μιχαήλ, μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Αναλυτικά: «Σαν ομάδα προσεγγίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε στο μισό γήπεδο να αμυνθούμε και να περιορίσουμε την ΑΕΚ που έγινε πιο επιθετική στα τελευταία παιχνίδια. Προερχόμαστε από άσχημο αποτέλεσμα άρα έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να επανέλθουμε. Νομίζω πως η προσπάθεια ήταν πελώρια. Κρατήσαμε σε μεγάλο βαθμό την ΑΕΚ μακριά από μεγάλες ευκαιρίες. Σίγουρα δεχθήκαμε πίεση. Μπορούσαμε αν ήμασταν πιο σωστοί στην τελική πάσα ή σε κάποιες ευκαιρίες, να κλέψουμε και το τρίποντο. Είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παιδιών και για το ότι επανήλθαν. Ελπίζω να μην είναι σοβαροί οι τραυματισμοί. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, μαζεμένα παιχνίδια στα οποία πρέπει να αντεπεξέλθουμε. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και καλά Χριστούγεννα σε όλους. Θα δούμε με την διοίκηση καθώς θέλουμε παίκτες που να μπουν άμεσα στην ομάδα. Ελπίζουμε να δώσουν βοήθειες και παιδιά που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ