aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Σε καλύτερη κατάσταση

Καρμιώτισσα: Σε καλύτερη κατάσταση

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε η Καρμιώτισσα στο ματς απέναντι στον Εθνικό, παρά την ήττα. Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών ήταν άκρως μαχητική και το πάλεψε μέχρι τέλους για να έχει βαθμολογικό όφελος, παρότι προηγήθηκε περίπου ένας μήνας αγωνιστικής απραξίας. Οι ποδοσφαιριστές του Γιαννάκη Ποντικού φάνηκαν επηρεασμένοι όσο περνούσαν τα λεπτά από το «χτύπημα» του κορωνοϊού. Θεωρείται δεδομένο πως, με μια ακόμα εβδομάδα προπονήσεων στα πόδια τους, θα βρεθούν σε καλύτερη κατάσταση στο παιχνίδι της Δευτέρας με τη Νέα Σαλαμίνα.

Εκτός πλάνων για ένα ακόμα παιχνίδι θα βρίσκονται οι δύο τερματοφύλακες, Δημήτρης Κυριακίδης και Ιωακείμ Τούμπας. Επιστρέφει ο Στέφανος Κίττος, ωστόσο το πιθανότερο είναι κάτω από τα δοκάρια να βρεθεί ξανά ο νεαρός Στάθης Παπλωματάς, ο οποίος διακρίθηκε στο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό. Η συμμετοχή του Μάριου Στυλιανού και του Άλι Ρέινολντς αποτελεί ερωτηματικό, με τις πιθανότητες να προλάβουν να είναι υπέρ τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ