aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Σε δύσκολη θέση, παιχνίδι «έξι» βαθμών με Ερμή

Καρμιώτισσα: Σε δύσκολη θέση, παιχνίδι «έξι» βαθμών με Ερμή

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται, πλέον, η Καρμιώτισσα η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα απέτυχε να πανηγυρίσει το τρίποντο εξαιτίας του γκολ που δέχθηκε στο 85’ από τον Χριστοφή. Η απώλεια των δύο βαθμών στο συγκεκριμένο παιχνίδι μετατρέπει το τρίποντο κόντρα στον Ερμή, την Παρασκευή, σε επιτακτική ανάγκη, αφού πρόκειται για ομάδα που έχει επίσης ως στόχο την παραμονή στην Κατηγορία.

Το πρόγραμμα της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών στις εναπομείναντες αγωνιστικές δεν αφήνει περιθώρια για περαιτέρω απώλειες βαθμών. Πάφος FC, Απόλλων και Ανόρθωση, κατά σειρά οι επόμενοι τρεις αντίπαλοι για τον Χρύση Μιχαήλ και τους ποδοσφαιριστές του, μετά το παιχνίδι κόντρα στον Ερμή.

Με δεδομένες τις μειωμένες πιθανότητες για κάτι καλό στα συγκεκριμένα τρία παιχνίδια, το ματς απέναντι στους «φτεροπόδαρους» μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως παιχνίδι «έξι» βαθμών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ