aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Πάει σε τελικό για να παίξει τα... ρέστα της

Καρμιώτισσα: Πάει σε τελικό για να παίξει τα… ρέστα της

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Κατηφόρας συνέχεια για την Καρμιώτισσα που αδυνατεί να σηκώσει κεφάλι. Η νέα ήττα από την Πάφος FC ήταν η 15η συνολικά και 4η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα. Και αν στα παιχνίδια με αντίπαλο Ολυμπιακό και Νέα Σαλαμίνα η ομάδα του Γιαννάκη Ποντικού έχασε με κάτω τα χέρια, κόντρα στην παφιακή ομάδα ουδείς μπορεί να την κατηγορήσει γι’ αυτό. Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών εμφανίστηκε μαχητική στο «Στέλιος Κυριακίδης», το πάλεψε, ωστόσο η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν αυτή που έκρινε το παιχνίδι.

Οι άνθρωποι της Καρμιώτισσας πάντως είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν μέχρι τέλους. Όσο δύσκολη και αν μοιάζει η παραμονή στην Α’ Κατηγορία, δεν προτίθενται να σηκώσουν λευκή πετσέτα. Παράλληλα σαν τελικό χαρακτηρίζουν το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο το Παραλίμνι. Ενδεχόμενη νίκη θα δώσει ψυχολογική ώθηση στην ομάδα ώστε να παίξει τα… ρέστα της στα εναπομείναντα παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ