aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Με την πλάτη στον τοίχο

Καρμιώτισσα: Με την πλάτη στον τοίχο

Έκανε την έκπληξη η Καρμιώτισσα νικώντας τον ΑΠΟΕΛ στις 28 Δεκεμβρίου και μετά μέτρησε δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Συγκεκριμένα τα τέσσερα πρόσφατα αποτελέσματα της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών ήταν τα ακόλουθα: ΑΕΛ (0-1), Παραλίμνι (2-2), Δόξα (1-1), Ερμής (0-2).

Σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα άλλων ομάδων που είναι στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, η Καρμιώτισσα βρέθηκε στην προτελευταία θέση με 16 βαθμούς και με την πλάτη στον τοίχο. Γι’ αυτό και στο αυριανό ματς με την Πάφος FC, όσο δύσκολο κι αν είναι, δεν έχει άλλη επιλογή από την επάνοδο στις επιτυχίες για να ελπίζει στην παραμονή.

Ο Χρύσης Μιχαήλ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της ομάδας του. Υπολογίζει και στους νεοφερμένους Ντουάρτε Βαλέντε και Έντεν Χέρσκοβιτς αφού, όπως ενημέρωσε η ΚΟΠ την Παρασκευή, τα πιστοποιητικά τους παραλήφθηκαν και είναι σε θέση να αγωνιστούν στο αυριανό παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ