aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Με την ίδια συνταγή

Καρμιώτισσα: Με την ίδια συνταγή

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η επιτυχία επί του Απόλλωνα, ήταν η μεγαλύτερη για την Καρμιώτισσα στη σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές της νεοφώτιστης ομάδας πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνισης απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο και ο Χρύσης Μιχαήλ δεν βλέπει το λόγο να προβεί σε αλλαγές ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Εθνικό.

Ωστόσο, είναι υποχρεωμένος να προβεί σε μία, αφού δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Μαλεκκίδης που είναι τραυματίας και τη θέση του θα πάρει ο Χατζηβασίλης. Οι υπόλοιποι δέκα, λοιπόν, θα είναι οι Κυριακίδης, Χριστοφή, Μπαράνοφ, Πέρες, Ευσταθίου, Παχίπης, Ρέινολντς, Ο. Σάσι Ι. Σάσι, Ρόμο. Ο Κύπριος τεχνικός πέρα του Μαλεκκίδη δεν έχει διαθέσιμους και τους Μπουμπαγκάρι, Σάββα. Αντιθέτως, επανέρχονται οι Νεοφύτου και Χρίστου.

Στην Καρμιώτισσα δεν θέλουν να γκρεμίσουν ότι με κόπο έχτισαν έως τώρα, γι’ αυτό θα επιδιώξουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και το τρίποντο απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που έχει τις ίδιες βλέψεις, την παραμονή στην Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ