aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Με τη δύναμη της έδρας

Καρμιώτισσα: Με τη δύναμη της έδρας

Στα τελευταία δύο ματς, η Καρμιώτισσα παρέμεινε αήττητη με απολογισμό μια νίκη και μιαν ισοπαλία. Σήμερα, υποδεχόμενη τον Ερμή στο «Στέλιος Κυριακίδης» θα θελήσει να δώσει συνέχεια στο σερί με δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα αξιοποιώντας την έδρα της, στην οποία είναι αήττητη.

Η πρώτη νίκη ήταν πριν δύο αγωνιστικές με αντίπαλο το Παραλίμνι, μάλιστα με ανατροπή, ενώ μετρά και μιαν ισοπαλία ενός έδρας απέναντι στην ΑΕΚ. Σε άλλο ένα ματς, λοιπόν, που χαρακτηρίζεται «έξι βαθμών», η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ θέλει να είναι συνεπής, να πάρει το τρίποντο και να κάνει το βαθμολογικό άλμα.

Ο Κύπριος τεχνικός δεν υπολογίζει τον Άντρις Νεοφύτου, που υπέστη μερική ρήξη έσω-πλάγιο συνδέσμου και παραμείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για ακόμη ένα δεκαήμερο. Τραυματίας είναι και ο Μπαργκάν, ο οποίος κτύπησε στον αστράγαλο σε πρόσφατη προπόνηση.

Αμφίβολη είναι η βασική συμμετοχή του Μπαράνοφ, ο οποίος αγωνίστηκε περισσότερα από 270 λεπτά μέσα σε έξι ημέρες και ο Μιχαήλ πιθανόν να τον ξεκουράσει και τη θέση του στο κέντρο της άμυνας πλάι στον Οικονόμου να αγωνιστεί ο Πέρετζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ